RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byen er kommet til Bislett

Til min store overraskelse har Bislett sin egen bygdeavis hvor ingen sak er for liten til å bli slått stort opp. I utgaven fra 14. desember får et eldre ektepar stor plass for å klage over at en spotlight fra Bislett stadion gjør at de må trekke for et gardin i leiligheten sin når lysene er på. Selv er jeg nyinnflyttet i Louises gate, og har således panoramautsikt til stadion. Mitt første møte med lyskasterne var da Enga spilte Royal League kamp mot stockholmslaget AIK for noen uker siden. Endelig var pøbben Store Stå full av Klanen-folk, og strekningen fra Bohemen nederst i Pilestredet til rundkjøringa var igjen åsted for folkevandring. På banen kjørte Enga rundt med AiK og lysene sto mot oss som Soria Moria slott. Endelig var det action igjen på Bislett.

Aller helst bør det være arrangementer på Bislett som engasjerer små og store Oslo-folk hver eneste dag. Så får heller de som blir plaget av lyskasterne flytte til et sted hvor det bare er mørke.Erling Fossen,

Oslo Byaksjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere