RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygdø svever høyt

Kondisjonen og samhandlingen er ikke på topp, men målene renner inn for Bygdø fire uker før seriestart.

Nordstrand: - Jeg synes ikke vi har så mye spill, men resultatet er bra og målene fine, smilte tomålsscorer Tore Almehagen etter triumfen på Nordstrand.
4-3 seieren over hardtsatsende NIF gir spillerne selvtillit en knapp måned før serieåpningen mot Bærum 2. NIF spilte i 5.divisjon i fjor, men har overtatt Mercantiles plass i 3. divisjon og satser hardt på opprykk med en stor trenerstab og noen av Norges beste juniorer.

Kameratgjeng

Kontrastene til Bygdø er store. Kameratgjengen holder stand i 3.divisjon på femte året, trener to ganger i uka og må stadig prioritere jobb og familie fremfor fotball.
- Det er miljøet som er herlig, men vi har mange gode spillere også. Angrepsspillet er ekstremt bra, og tenkt hvor gode vi hadde vært hvis vi hadde trent litt mer, gliser Almehagen.

Selv satte toppscoreren inn to mål før han tok kvelden i pausen. Først jaget han et gjennomspill, rundet keeper og plasserte ballen kontrollert i mål. Så satte han inn et praktmål via stolpen på halv volley fra 25 meter.

- Den første burde keeperen rukket først, men bommet på ballen. Langskuddet bommet jeg egentlig på. Hadde jeg truffet ville den gått høyt over, mener han beskjedent.

Unngå nedrykk

Målsettingen er å unngå bunnstriden denne sesongen. En hard kjerne stiller på de fleste treningene og kampene, og det de viste mot Nordstrand bør være mer enn nok til å berge plassen.

- Vi er ustabile. Den sosiale profilen gjør at vi ikke har den beste kondisjonen eller er så samspilte, mener Stefan Lien, en av klubbens to spillende trenere.

Den andre halvdelen av trenerduoen, Inge Virum, velger å trekke fram det positive.
- Vi har fått en ganske vanskelig gruppe, men vi slipper heldigvis å reise så mye. Mange er opptatte med andre ting, men i år skal vi hvert fall rekke å varme opp før kampene, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere