RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygdedyret bor på Movatn

Etter mitt debattinnlegg i Nordre Aker Budstikke torsdag 5. februar, hvor jeg gikk ut med en tilbakemelding om Tom-Espen Møllers tanker og forslag om å legge til rette for parkering for skiturister på Movatn, regnet jeg med å få klar melding tilbake, noe jeg til de grader fikk.

For å begynne med spørsmålet til Tom-Espen Møller, så er svaret; bygdedyret (stolt av å være det) bor på Movatn, men ikke helt nede ved vannet. For å klargjøre hvem jeg representerer, så er det meg selv. Jeg er IKKE kontaktperson for Sørbråten Vel. At jeg dessverre står oppført som dette i bydelskatalogen, Din Bydel, har jeg ikke vært klar over da jeg aldri selv har mottatt denne katalogen. Jeg var kontaktperson for en del år siden da jeg satt i styret, men dette er tydeligvis ikke rettet opp av den/de ansvarlige.

Parkeringsforholdene på Movatn og alle ubehagelighetene vi har hatt i denne forbindelse, har jeg brydd meg om i en årrekke.

Når det gjelder min opptreden i denne saken, kan jeg fortelle Tom-Espen Møller at tilbakemeldingene jeg har fått på mitt svar til deg i forrige utgave av budstikka, er positive, så jeg er nok ikke aleine om å sitte i den skyttergrava du mener jeg gjør. At du tar mitt innlegg som grove personangrep, kan ikke jeg gjøre noe for. Jeg bare refererte til hva du ønsket for vårt område, og står fortsatt på at du er både egoistisk og ikke en god politiker for alle barn- og unges oppvekst i bydelen med dine holdninger til problematikken her på Movatn. Hvis du ikke skjønner hva jeg mener med det, må du lese ditt eget innlegg og dine egne forslag. Samtidig ber jeg deg lese innlegget av Knut Braaten, Kjelsås Arbeiderpartilag, som virkelig har skjønt hva vi ønsker og som kommer med glitrende forslag til muligheter.

Nok en gang, ikke bare se på problemene med parkeringen, men begynn å se på løsninger uten bilen og tenk miljø.Sissel Sypriansen

Bygdeyret som bor på Movatn og bader i Movann

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere