RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygdøy allé bør lyse


Leder for Bygdøy Allé Handel og Miljø mener at det er på tide at gaten lyses opp. Lise Ones ønsker nå at lys bygges ned i bakken, på samme tid som resten av gaten skal oppgraderes.
Leder for Bygdøy Allé Handel og Miljø mener at det er på tide at gaten lyses opp. Lise Ones ønsker nå at lys bygges ned i bakken, på samme tid som resten av gaten skal oppgraderes.
Bygdøy allé Handel og Miljø ønsker å lyse opp hele gaten. Nå satses det på lys i bakken.

BYGDØY ALLÉ: Bygdøy allé Handel og Miljø ønsker lysarmaturer i bakken for å lyse opp gaten. Ideen skal sendes videre til Samferdselsetaten.

Det er allerede vedtatt at det skal gjøres om og oppgraderes i Bygdøy allé. Her trengs det lys og når de først skal oppgradere og grave i gaten, gir det en unik mulighet til å legge lysene på samme tid, sier Lise Ones. Hun er klar over at å legge lysarmaturer i bakken er mer omfattende enn å sette opp ekstra lykter, men hun mener det er en god investering.

De kan ikke gå så grundig til verks uten at det lille ekstra gjøres. Slike lykter tåler masse, til og med at biler kjører over dem. I Karl Johans gate har de lys av samme slaget som holder veldig godt, sier hun.


Lysene er ikke dyre

Ones har allerede sjekket rundt etter priser og vært i kontakt med Phillips.

Lysene i seg selv, er ikke dyre, men i dette prosjektet er det flere parter som må være med å bestemme. Det er også en mer omfattende jobb. Oppgraderingen er vedtatt og har ligget stille siden 2004. Nå må det skje noe, sier Ones.

I tillegg har hun snakket med både Bjarne Ødegaard fra bydelsutvalget og Inger Almqvist fra bydelsadministrasjonen.

De er positive til dette. Jeg synes Ødegaard stiller godt opp og jeg er glad han tar i et tak, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere