RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygdøy-boliger under takst

Eiere av eneboliger på Bygdøy har høyere forventinger til egen bolig enn markedet. Det siste året har selgerne fått 21 prosent under prisantydning.

Bygdøy:Tall Dagens Næringsliv har hentet inn fra eiendomsmeglere, viser at boligeiere på Bygdøy priser boligen sin langt over hva markedet er villig til å betale.

Fra juli i fjor til juli i år er det registrert ti eiendomssalg på Bygdøy, til en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 33 779 kroner. Det er et avik på 4 800 kroner - eller 21 prosent - under prisantydningen på 38 615.

Det mest ekstreme tilfellet Dagens Næringsliv viser til ble solgt for 12,5 millioner kroner, men hadde en prisantydning på 20 millioner kroner.

Sammenlikner vi med Oslos andre bydeler finner vi et avik på bare 12 kroner mellom salgsprisen, 26 833 kroner, og forventingsprisen, 26 845 kroner.

Fortsatt dyrest

At Frogner bydel fortsatt topper boligprisene her i byen, er det allikevel ingen tvil om. I går kunne vi lese i flere aviser at en to-roms på Frogner gikk for svimlende syv millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere