RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygg først – søk etterpå


Terrasse: I flere år har det vært terrasse utenfor serveringsstedet i Nedre Prinsdals vei 76. Nå søkes det om byggetillatelse.Foto: Arne Vidar Jenssen
Terrasse: I flere år har det vært terrasse utenfor serveringsstedet i Nedre Prinsdals vei 76. Nå søkes det om byggetillatelse.Foto: Arne Vidar Jenssen
Serveringsstedet i Nedre Prinsdals vei 76, som også driver catering-tjeneste, har i mange år hatt en uteservering. Nå søkes det om tillatelse.

Prinsdal: Til neste møte i bydeslutvalget på Søndre Nordstrand får loklapolitikerne muligheten til å si sin mening om dette serveringsstedet. Det som foreligger til behandling er spørsmål om rammetillatelse for uteserveringsdelen.

Huset er regulert til bolig, men er bygget for også å ha næringsdel.

Men det er altså terrassen det nå dreier seg om.

Gårdeier forteller at forrige driver hadde bevilling for både inne- og uteservering. Men så sluttet han og ny har komemt inn. Dermed er det ny bevilling som gjelder.

Om det foreligger de nødvendige tillatelser for dagens uteservering, er noe uklart, men det søkes om plass for utteservering.

Stedet, som i alle fall på veggen ikke har noe navn, har nå plass til 15 personer inne og tilsvarende ute. Bydelsutvalget skal i alle fall gi sin uttalelse. Naboer har ikke sagt noe negativt.

Men prinsippielt kan det jo være interessant å vite om det i dette tilfelle er snakk om «bygg først - spør etterpå»-prinsippet.

Terrassen er i alle fall der, og har vært brukt til servering i flere år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere