*Nettavisen* Nyheter.

Bygger 450 boliger på Mortensrudhøyden

Selvaagbygg vil i løpet av få uker sette i gang byggingen av 450 nye boliger ved Kantarellen på Mortensrud.

Mortensrud: Området som i dag består av tett skog fra Kantarellen borettslag og videre oppover mot Mortensrud, skal i løpet av få år omgjøres til et stort boligfelt.

Følger opp Bjørnåsen

Selvaagbygg står også bak det nylig ferdigstilte boligfeltet på Bjørnåsen på Bjørndal, noe som ifølge selskapet har vært en ubetinget suksess.
- Vi har nå kun to av hundre og femti boliger stående usolgt på hele feltet. Dette viser at behovet for boliger er enormt i området, noe som gjør at vi nå følger opp med et liknende prosjekt på Mortensrud, forteller Einar S. Amundsen, markedssjef i Selvaagbygg. Til sammen har Selvaagbygg prosjektert 450 boliger på det nye feltet, fordelt på rekkehus, altanganghus, terrassehus og lavprishus. Samtlige husstander får egen garasje- eller parkeringsplass. Det er også planlagt å bygge barnehage for å dekke det lokale behovet.

Bred målgruppe

I tillegg til nyetablerte og barnefamilier skal det også satses på bygging av såkalte seniorboliger. Her skal tilgjengeligheten stå i fokus.
- Disse boligene vil få heis direkte fra parkeringskjelleren og opp i leiligheten. I utgangspunktet har vi tenkt at disse leilighetene passer best for de av oss om er litt godt voksne, sier Henrik Selvaag, prosjektselger i Selvaagbygg. Utseendemessig vil husene minne om Bjørnåsen.
- Beboerne har vært svært fornøyd med hvordan boligene har blitt seende ut på Bjørnåsen. Husene på Mortensrudhøyden vil bortsett fra noen små detaljer likne på disse, både utvendig og innvendig, fortsetter Selvaag.

Flere størrelser

Størrelsene på de forskjellige leilighetene vil variere fra 29- 100 m2. Etter planen skal de koste fra 420.000- 2,7 millioner kroner.
- Vi kommer til å operere med faste priser, og trekker blant de kundene som er interessert i å kjøpe, opplyser Einar S. Amundsen. Etter planen skal boligområdet være ferdigstilt første halvår 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag