RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygger seg bedre


Konsernsjef i Tine Hanne Refsholt og Oslo-ordfører Fabian Stang risset inn navnetrekkene sine i to betongplater som skal mures inn i veggen på nybygget. Foto: Siv Bjørge Søremshaugen
Konsernsjef i Tine Hanne Refsholt og Oslo-ordfører Fabian Stang risset inn navnetrekkene sine i to betongplater som skal mures inn i veggen på nybygget. Foto: Siv Bjørge Søremshaugen
Fredag markerte meieriet på Kalbakken starten på sin store utbygging.

KALBAKKEN: Tine Meierier Øst på Kalbakken skal utvide sine lokaler til dobbel størrelse de neste to årene, og nå starter byggingen. Fredag ble all produksjon på meiereiet stoppet i en time, for at 350 medarbeidere skulle få være med på markeringen av byggestarten.

Både ordfører Fabian Stang og konsernsjef Hanne Refsholt var også til stede på markeringen.

Ordføreren var opptatt av hva det store byggeprosjektet betyr for Groruddalen.

– Vi ønsker alt som kan gjøre denne bydelen vakrere, sa han i sin tale.

Stang var også opptatt av alle arbeidsplassene som skapes gjennom utbyggingen – og at meieriet har en godt flerkulturelt arbeidsmiljø.

Slagordfører

Fabian Stang benyttet også sjansen til å komme med et forslag til den annonserte slagordkonkurransen for byggeprosjektet.

«Deilig med melk og juice med Grorudalens sus!» var ordførerens forslag.

Men vinneren var allerede kåret før ordføreren holdt sin tale. Hele 125 bidrag kom inn, og juryen plukket til slutt ut «Vi bygger oss bedre» som vinner.

Alle de ansatte på meieriet fikk også tildelt en t-skjorte med vinnerslagordet og et bilde av det nye meieriet.

– Viktig prosjekt

Konsernsjef Hanne Refsholt var stolt og glad over å være i gang med byggingen.

– Dette prosjektet handler ikke bare om Oslo, men er et svært viktig utviklings- og organisasjonsprosjekt for hele Tine, sa Refsholt i sin tale.

Hun la vekt på at byggeprosjektet sikkert vil stille medarbeiderne overfor store utfordringer, men også gi fantastiske muligheter til å utvikle nytt samarbeid og arbeidsmetodikk.

Overveldet

Meierisjef Marte Grøtan var også svært fornøyd med dagen.

- Jeg er overveldet over oppslutningen og over at så mange deltok. Det var et fantastisk syn å se så mange flotte TINE-medarbeidere samlet ute på plassen i vårsola, sa hun under åpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere