RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byggingen har startet


I gang: Gravemaskinene er på plass, og byggingen har startet på Ellingsrud.
I gang: Gravemaskinene er på plass, og byggingen har startet på Ellingsrud.
Etter mange års ventetid, er gravemaskinene omsider på plass på Ellingsrud.

ELLINGSRUD: Både idrettslag og beboere på Ellingsrud har i lang tid ventet på hall i nærmiljøet. Etter lang ventetid, sa omsider politikerne ja. Og nå begynner det å skje ting på Ellingsrudfeltet.

Denne uka dukket gravemaskinene opp, og flere kvelder har arbeidet pågått for fullt på tomta, som ligger på feltet mellom Karolinerveien og gangveien som går på innsiden.

Markering i dag

Selv om bygningsarbeidet har tjuvstartet, markeres byggestart i dag klokka 14. Byråd Jøren Kallmyr vil stå for den offisielle markeringen.

Representanter fra Oslo kommune, Idrettsetaten, Ellingsrud Idrettslag, Bydel Alna, Obos og entrepenør K-Bygg vil også være til stede og si noen ord.

Litt forsinket

Byggestart var opprinnelig planlagt like før jul, med ferdigstillelse i november 2010. Byggingen er dermed rundt en måned forsinket, noe som kan bety at hallen blir en hyggelig julegave til beboerne på Ellingsrud i år.

Det ferdige bygget vil ha et bruksareal på totalt 2.500 kvadratmeter og skal benyttes av Idrettsetaten, Utdanningsetaten, bydelene og private leietakere. Det bygges også en identisk hall på Voksen i Oslo vest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere