RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På lørdag skal danses på velhuset på Sørbråten – her varmer Marianne Faye og Fred E. Borg opp på terrassen på velhuset. Foto: Kristin Tufte Haga
På lørdag skal danses på velhuset på Sørbråten – her varmer Marianne Faye og Fred E. Borg opp på terrassen på velhuset. Foto: Kristin Tufte Haga

Byr opp til dans!

Sørbråten «Ny-gammelt» inviterer til dans nå på lørdag. – Veldig hyggelig om det kommer flere «utenfra» også – de skal bli tatt godt imot, sier festarrangørene.

SØRBRÅTEN: – På lørdag lager vi fest på lokalet, i Sørbråten Velhus, noe vi gjør et par ganger i året. Vi har etter hvert blitt en fast gjeng som møter opp. Fellesnevneren er at vi er veldig glad i å danse, men også at vi hygger oss sammen – og med god mat. Musikanten vår Egil spiller variert musikk, så her blir det muligheter for blant annet swing, men også mer rolig musikk, inviterer Marianne Faye i festkomiteen

Tradisjon

Hun forteller at dansekveldene har blitt en mangeårig tradisjon, men at det hele opprinnelig startet med en Gammeldans klubb.

– Etter hvert kom ønske fra de yngre om mer variert musikk, og rundt 1970 ble det dannet en ny danseklubb ved siden av gammeldansen, som man kalte NY-Gammelt, og hvor det ble spilt både vanlig dansemusikk og gammeldans.

Gjerne fullt dansegulv!

– Det hadde vært veldig hyggelig om flere utenfra bygda kunne komme på lørdag – par eller single. Egil, spillemannen, vår trives særs veldig godt når dansegulvet fylles opp! Velhuset ligger jo også rett i nærheten av Movatn togstasjon – selv om det skal sies at det ikke «...alltid går et tog.»

Klør det i dansefoten, er det bare å ringe Marianne, tlf. 93446267.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere