RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EKEBERGPARKEN: Under bydelsdagene blir det utendørskonsert på Hundesletta i Ekebergparken. Her fra åpningen av parken i høst. Den dagen var det også konsert på Hundesletta og tusenvis stilte opp.
EKEBERGPARKEN: Under bydelsdagene blir det utendørskonsert på Hundesletta i Ekebergparken. Her fra åpningen av parken i høst. Den dagen var det også konsert på Hundesletta og tusenvis stilte opp. Foto: Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Byr på konsert i Ekebergparken

Hele uken er det bydelsdager i Bydel Nordstrand.

NORDSTRAND BYDEL: Fra 19. til 25. mai er det Bydelsdager på Nordstrand med ulike aktiviteter i hele bydelen. Nytt i 2014 er samarbeidet med Ekebergparken.

Et av høydepunktene under bydelsdagene blir en rekke aktiviteter i Ekebergparken lørdag 24. mai, inkludert en utendørskonsert fra klokken 17 på Hundesletta ved enden av Jomfrubråtveien.

– Samarbeidet med Ekebergparken har gjort det mulig å tilby kulturaktiviteter på en skala som vi tidligere år ikke har hatt mulighet til. Jeg er svært glad og ikke minst stolt over å kunne invitere bydelens befolkning, samt byens innbyggere for øvrig, til utendørskonsert i vakre omgivelser med utsikten over Oslo som bakteppe, sier Lars Petter Solås, leder av arbeidsgruppen for årets Bydelsdager.

Medvirkende til konserten er Rebecca Thorsen, The Hypes, CoRelation, Oslo Radioorkester og gitarist Hans Kristian Nordin fra Nordstrand. Konserten er gratis og åpen for alle.

Underveis vil leder for bydelsutvalget, Arve Edvardsen, dele ut bydelsprisen.

LES OGSÅ: Ringnes åpnet parken

Lørdagen i parken

Fra formiddagen av samme dag vil det i Ekebergparken være aktiviteter for alle.

Aktivitetshuset Hakkespettene vil ha workshop for barn i alle aldre fra 10.30. For de historieinteresserte vil Dag Jarnøy guide en vandring i parken med tema «De siste 300 år i området».

Klokken 15.00 tar Ina Johannesen (sjef for Ekebergparken) med alle fremmøtte på en vandring i parken og forteller om kunstverk og skulpturer.

Ved utvalgte skulpturer vil det være levende musikk med artister fra bydelen.

– Her har publikum en unik mulighet til å bli bedre kjent med Ekebergparken, samtidig med at lokale musikere gir en helt spesiell atmosfære som kun kan oppleves denne dagen, sier Solås.

LES OGSÅ: Folket elsker Ekebergparken

Program for uken

Gjennom hele uken vil det bli arrangert varierte aktiviteter for alle aldersgrupper. De fleste aktiviteter er gratis og åpne for alle.

Lokale artister skal spille på bydelens treffsentre og sykehjem.

Funkis på Holtet avholder quiz med lokalhistorisk tema mandag.

Man kan lære mer om bydelen på åpen dag hos bydelsadministrasjonen onsdag. Søndag 25. mai blir det bydelsvandring i lysløypa på Lambertseter.

– Det skjer noe hver dag og alle, både i og utenfor bydelen, er velkomne, sier Lars Petter Solås.

Arbeidsgruppen for bydelsdagene oppfordrer alle til å dele sine opplevelser under Bydelsdagene på Instagram, Facebook og Twitter med #NordstrandBD.

Se fullt program for bydelsdagene på Bydel Nordstrand sine nettsider.
 

LES OGSÅ:

Tok farvel med barndomshjemmet

Meny åpner på Nordstrand

Guide til Sæters serveringssteder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere