RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BÅTOPPLAGET: Røsland vil invitere representanter for båtopplaget for å gjøre området i bakgrunnen mer tilgjengelig for publikum. Carl Oscar Pedersen til høyre sammen med Bente Marie Nørgård og Roger Mollan-Olafsen. Delvis skjult er bydelsdirektør Kari Andreassen og byrådssekretær Maria Göthner.Foto: Vidar Bakken
BÅTOPPLAGET: Røsland vil invitere representanter for båtopplaget for å gjøre området i bakgrunnen mer tilgjengelig for publikum. Carl Oscar Pedersen til høyre sammen med Bente Marie Nørgård og Roger Mollan-Olafsen. Delvis skjult er bydelsdirektør Kari Andreassen og byrådssekretær Maria Göthner.Foto: Vidar Bakken

Byrådsleder imponert over planene for Skøyen

Stian Berger Røsland (H) la under sitt besøk ikke skjul på at han var imponert over bydelens arbeid med å forme sin egen bydel.

SKØYEN: Da byrådslederen ankom Skøyen ble han møtt av glade melodier fra Bestum Stasmusikk. Det satte tonen før politikere og bydelsdirektør viste Røsland rundt på Skøyen, hvor de fortalte om mulighetsstudiet for utvikling av området.

Omfattende planer

– Vi kaller det "Fra veikryss til levende bydel", innledet leder av bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen (H).

 tillegg til Pedersen var leder og nestleder i byutviklingskomiteen, Roger Mollan-Olafsen (H) og Bente Marie Nørgård (V) med på turen, samt bydelsdirektør Kari Andreassen.

Røsland ble fortalt om planene for et levende torg rundt stasjonsområdet med nye aktiviteter og uten gjennomgangstrafikk, med ny T-banestasjon og ny bebyggelse med siktlinjer mot fjorden. Byrådslederen kommenterte at Karenslyst alle på sikt kunne bli en spennende gågate.

Les også: Politikerne vedtok "Drømmebyen"

Båtopplaget

Turen gikk videre til utsiktspunktet mot båtopplaget og fjorden, hvor bydelspolitikerne fortalte om planer for båtopplagsområdet på kort og lang sikt.

Les også: Kommentar: Kampen om Bestumkilen

– Selv om det er regulert en turvei over området, så føles det utilgjengelig for mange, sa Mollan-Olafsen.

– Vi har også et ønske om at dette store området ikke skal ligge tomt i sommermånedene. Det har vært vanskelig å få til aktiviteter her, sa Nørgård.

Røsland var enig i dette og tok «ballen».

– Da vil jeg gjerne invitere representanter for båtopplaget til møte på rådhuset for å finne løsninger på hvordan man kan gjøre dette området mer tilgjengelig, sa Røsland.

Les også: Skøyen – den siste indrefileten

Roste bydelen

Byrådslederen ga ros ril bydelen for det initiativet som var tatt for å påvirke prosessen mot ny kommuneplan for Skøyenområdet.

– Et slikt engasjement er en viktig del av lokaldemokratiet, hvor man aktivt deltar i prosessen med å utvikle lokalsamfunnet. Det er et godt eksempel til etterfølgelse. Bydelen har fått prosessen inn på riktig spor, sa Røsland blant annet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere