RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byttet skyllemiddel med vin i Vaskeriet


Katja Johanne Pihl, Kristin Mettenes, Sara Linea Pihl og Mona Lisette Stenquist sørger for et spennende og levende møtested for folk i lokalmiljøet på Teisen. Vaskeriet kulturhus feiret rundet sitt første år med skikkelig bursdagsfeiring.
Katja Johanne Pihl, Kristin Mettenes, Sara Linea Pihl og Mona Lisette Stenquist sørger for et spennende og levende møtested for folk i lokalmiljøet på Teisen. Vaskeriet kulturhus feiret rundet sitt første år med skikkelig bursdagsfeiring.
Vaskeriet kulturhus har blitt det møtestedet folk i lokalmiljøet ønsket seg. Og da ble selvsagt den første bursdagen feiret som seg hør og bør.

TEISEN: Fortsatt vaskes det klær på vaskeriet, men etter at borettslaget pusset opp har det meste av det flotte bygget blitt til et etterlengtet møtested.

– En ressursgruppe med borettslaget og folk fra andre lag og foreninger i nærmiljøet var det som kom opp med ideen om et møtested. Hadde akkurat kommet hjem fra flere år i Skottland og tente på dette, forteller Sara Linea Pihl, som er en av ildsjelene bak Vaskeriet kulturhus.

Treffsted

Bursdagsfeiringen samlet fullt hus og det sto både hjernevask og skylling på programmet. Men skyllemiddelet var byttet med vin og sprudlevann.

– Teisen trenger et slit sted. en møteplass, sier Malcolm Millar som har vært med på det fleste evenementer det første året.

– Og vi får en god unnskyldning for å komme oss opp av sofaen hjemme, legger Bjørg Karlend til.

– Her treffer du naboen, sier Paul Milner og passer på å rose jentene som står bak. Og ikke minst det høye nivået på arrangementene.

Bokvenner

Mange kjente forfattere har vært innom Vaskeriet på bokkveldene.

– Vi bor på Oppsal, men har vært her på mange av bokkveldene. Salsa og slikt har vi ennå ikke fått med oss, sier Gretel Kristiansen og Anita Pihl.

De to damene er bokelskere og synes møte med forfatterne har vært levende og spennende.

Haute couture

Etter Rogers hjerterå quiz sto kveldens overraskelse for tur.

Haute couture ala Vaskeriet.

– Ta vel imot vår første modell, annonserer kveldens speaker Mona Lisette Stenquist og den ene etter den andre med andakt og følelse:

– Her ser vi Malcolm i den avslappende herres fleksible jobbantrekk.... Malcolm har på kreativt vis avrundet antrekket med et usedvanlig lekkert belte med forgylte sølvmynter fra vikingskattfunnet ved Solvang sykehjem i 1844. For komfort i Tvetenveiens rushtid har han en lekker fjærboa med fjær fra kråkereiret i treet utenfor Kiwi. Dette er et ytterst lokalt antrekk som toppes med lekker lue inspirert av Fjellhus Hagebys blomsterbed.

Og for dem som ville sikre seg antrekkene kunne de bestilles i baren mot et klekkelig honorar. Da med garanti for laaaange blikk fra begge kjønn.

For å sikre forbrenningen av de mange kakene og fibrene i drikkevarene hadde vertskapet hyret inn «Men in Clothes».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere