RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Callander hyllet av lokalpolitikerne


Bo Callander fikk god bærehjelp hele veien til rådhuset av blant andre fra venstre: Terje Bjøro, Jan Erik Kristiansen, Arild Gjervan og Elin Horn Galtung. Foto: Vidar Bakken
Bo Callander fikk god bærehjelp hele veien til rådhuset av blant andre fra venstre: Terje Bjøro, Jan Erik Kristiansen, Arild Gjervan og Elin Horn Galtung. Foto: Vidar Bakken
Bo Callander gratulerte lokalpolitikere med jobben og ble selv gratulert for sin innsats.

BOGSTAD: Det var tilløp til feststemning da bydelsutvalgets leder Elin Horn Galtung var den første som omfavnet Bo Callander på Bogstad golfbanes driving range.

Dette har du ærlig fortjent, sa Horn Galtung.

Jeg føler lykke, takknemlighet, lykke og takknemlighet. Vi er ikke minst takknemlige for at byråds- og bystyrepolitikerne så hvilket fantastisk prosjekt dette var. Det viser seg at man kan få til store ting når alle legger viljen til, strålte bydelslederen.

Fantastisk dag

Lokalpolitikerne Terje Bjøro (V), Arild Gjervan (H) og Jan Erik Kristiansen (FrP) var også spontant med på å møte Callander.

Det er en fantastisk dag for idretten i bydelen vår og ikke minst for skøytesporten. Jeg vil rose Bo Callander for det han har fått til på så kort tid. Samtidig er det lagt ned et stort arbeid av idrettsorganisasjonene, ikke minst i Idrettens samarbeidsutvalg (ISU), som samlet seg om dette prosjektet, sier Arild Gjervan, som sitter i ISU og er leder av bydelens byutviklingskomité.

Tilpasset landskapet

Terje Bjøro sluttet seg til rosen.

Jeg er utrolig glad for dette og hvilken betydning dette har for skolene og det øvrige nærmiljøet. Jeg er også glad for støtten fra Ola Elvestuen (V) i bystyret. Nå håper jeg byantikvaren forstår hvor viktig dette er og hvor fint dette er tilpasset landskapet. Det tror jeg også naboene til anlegget vil se når det står ferdig, sier Bjøro.

Flere idretter

Jeg er glad på vegne av idretten. Her har man fått til et prosjekt til glede for unge og gamle. Samtidig er det plass til flere idretter enn bandy og skøyter. Her er det også plass til uorganisert idrett og handikapidrett. Takken må gå til alle de som har jobbet med dette. Gratulerer med dagen, sier Jan Erik Kristiansen.

Mektig stolt

En glad Bo Callander tok imot godordene.

Jeg har alltid hatt et ambivalent forhold til politikere, men jeg er mektig stolt av å ha slike folkevalgte i vår bydel. Rett og slett fordi de har hatt tro på prosjektet og stått på hele veien, hvor de blant annet har åpnet dører mot rådhuset for oss. At det var enstemmighet både i bydelsutvalget og finanskomiteen i rådhuset er en stor styrke for oss, sier Callander.

Det betyr at også at Arbeiderpartiet og SV har støttet prosjektet, understreker Horn Galtung.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere