*Nettavisen* Nyheter.

Camilla var best

Camilla Holmgreens (11) tegning av Vesle-tjern vant Bydel Groruds tegnekonkurranse, og vil pryde for- siden på den nye bydelsguiden.

Ammerud: Juryen bestod i hovedsak av leder, Sidsel Krakeli fra avdeling for barn og unge i Bydel Grorud og Åste Wergeland Haug, spesialkonsulent. Krakeli forteller at de fleste skoler i bydelen sendte inn bidrag.
- Vi gikk mange runder internt, forteller Krakeli.
- Det var veldig mange fine tegninger som ble sendt inn. Det var andre damer innom for å hjelpe oss med å vurdere bidragene. Det var ikke den letteste avgjørelsen, vi har veldig mange flinke kunstnere i bydelen vår.

Fargerik og fin

- Grunnen til at Camillas tegning vant var at vi ønsket en tegning med sterke farver. Dette for at den skulle gjøre seg best mulig på forsiden på guiden vår. Dessuten ønsket vi et motiv med tilknytning til bydelen. Camilla hadde tegnet Vesletjern, sier Krakeli.
Bydelsguiden kommer i postkassen til alle som bor i Bydel Grorud, dessuten til alle bedrifter og forretninger i bydelen. Dette vekket spenning hos alle barna i Base 4.
- Tenk at så mange får se tegnigen din, Camilla!
Camilla selv var kjempeglad for å ha vunnet.
- Jeg trodde de hadde valgt en annen, det tok jo så lang før vi hørte noe.
- Men jeg var ikke sikker på at jeg kom til å vinne, altså. Det var mange i klassen som sa tegningen min var fin, men det er mange i klassen som er flinkere til å tegne enn meg.

Når det regner på presten

Premien var en mp3-spiller, og denne ble vel mottatt. Men ikke nok med det. I tillegg til et diplom og en innrammet versjon av forsiden på bydelsguiden til vinneren selv, mottok klassen en sjekk på 2000 kroner, og jubelen sto i taket. Pengene var helt klart kjært velkomne. Til ære for den fremmøtte juryen bestemte Base 4 seg for å synge Ammerudsangen. Og i sangen lyder det: "Vi blir best i verden! Vi er Ammerud!"
- Jeg er helt sikker på at dere kan bli best i verden, sa Krakeli da de var ferdig med å synge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.