Gå til sidens hovedinnhold

Camillas frykt på Stenersenmuseet

Camilla Sørbø Eriksen fra Skullerud stiller ut på Stenersenmuseet som 16-åring. Rart hun er stolt?

SKULLERUD: Camilla er en av 100 elever ved Bjørnholt skole som har jobbet med "Grenser" som tema. Alle de 100 elevene ved programfag for medier og kommunikasjon ved Bjørnholt skole startet skoleåret med å jobbe med dette prosjektet.

Elevene har forsket på og utfordret egne og andres grenser, både personlig og faglig.

Kick off

De startet med kick off på skolen der elevene blant annet fikk kjenne på egne grenser i skolens klatrevegg og i møte med å skulle koreografere en dans og fremføre den for publikum.

Deretter hadde de en workshop på Stenersenmuseet hvor ungdommene jobbet med Bjørn Opsahls bilder i utstillingen "Ask the dust", i tillegg til å besøke andre kunstutstillinger; "Lim Dim" (Stenersenmuseet) og "Indian Highway" på Astrup Fearnley-museet.

Egen utstilling

Arbeidene til elevene henger nå oppe på Stenersenmuseet.

– Det føles som en fantastisk belønning, sier Camilla Sørbø Eriksen til Nordstrands Blad.

Hver elev skulle formidle egne tanker om sine egne grenser. Camilla fokuserer i sine bilder på frykt for mørket, frykt for å være alene og frykt for høyder.

– Jeg synes dette har vært veldig lærerikt. Nå kan jeg mye mer om fotografering. Om lukkertider og blendere. Om utsnitt og vinklinger. I tillegg har det vært spennende å jobbe med mine egne følelser rundt grenser, sier Camilla.

Hun gleder seg veldig til å vise sine foreldre utstillingen.

– Et av bildene mine ble laget i stort format. Det er moro. I det hele tatt oppleves det som en flott premie etter mye jobbing å få henge i Stenersenmuseet, sier hun.

– Vi blir tatt seriøst!

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter