RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Camillas lekegrind

Frekke innspill bak ryggen, fire fine scoringer og et sprudlende humør. Camilla Ditløv Tyldum (24) var i slag da Nordstrand utklasset Bjørnar 29-20 på hjemmebane.

NORDSTRAND: Etter kampen satt smilet løst hos den trivelige midtbacken.
Dette synes jeg var kjempebra av hele laget, sier Camilla.
Nordstrand var gode, men Bjørnar var et sørgelig syn. Bergenserne har et veldig ungt lag, og mot Nordstrand spilte de som et juniorlag.
Bjørnar var tammere enn de pleier å være når vi møter dem. Vi fikk en god start, og ledet 6-1. Det tror jeg knakk dem, sier Camilla.
Nordstrand spilte gnistrende defensivt før pause. Anført av forsvarssjefen Mari Loe stoppet de Bjørnar effektivt. Og helt bakerst sto Vibeke Nordli en meget bra førsteomgang.

Ivrig

Med 15-6 til pause var kampen kjørt, og derfor slakket nok Nordstrand litt ubevisst av på tempo den siste halvtimen. Omgangens beholdning var utvilsomt Camillas lekre innspill.
Først serverte hun Mia Hundvin på en fin flyver, og så fulgte 24-åringen opp med to fikse innspill bak ryggen til Randi Gustad.
Randi fikk veldig få innspill tidligere i sesongen, og en så bra strekspiller fortjener bedre. Derfor prøver jeg å bidra litt, sier Camilla.
Nordstrand mistet litt av konsentrasjonen mot slutten, og Bjørnar klarte å redusere til 20-29 ved full tid.
For min egen del så ble jeg litt for ivrig. Innspillene skulle liksom være enda penere enn det forrige, men det gikk ikke så bra.

Satser

Selv om trener Sergei Demidov og Raja Toumi (Gjerpen) forsvinner neste sesong, så går Camilla på en ny sesong.
Å, ja. Jeg er helt sikker på at Nordstrand får tak i en bra trener til oss, og så har jeg veldig tro på de unge spillerne klubben har. Jeg er sikker på at vi kommer til å bli kjempegode sammen, sier Camilla Ditløv Tyldum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere