Campinglivet fikk brå slutt

En "campingturist" har den siste tiden slått seg ned under Tvetenbroa ved Smalvollveien på Bryn. "Campinglivet" varte ikke lenge.

SMALVOLL: Sist fredag var det slutt. Etter at naboene klaget på forsøpling, tok politiet affære. En kranbil fra Viking tok med seg campingvognen mens Friluftsetaten fikk fjernet skrot og eiendeler som lå strødd rundt i området.

Søplehaug

Den 49-årige mannen har trolig voldt hodebry for kommunen den siste tiden. For hvilken etat har ansvaret for å rydde opp når folk slår seg ned på offentlig sted? En nabo, som ikke ønsker å stå frem med navn, forteller Lokalavisen at han gjentatte ganger har prøvd å få kommunen til å ta affære. Uten særlig hell.
- Jeg ble bare satt over fra etat til etat. Nå har han holdt til her i 14 dager og søpla blir bare verre og verre. Jeg frykter at det skal samle seg rotter på stedet, sa vedkommende da vi var i kontakt torsdag.
Mannen har bodd i campingvognen sammen med sin hund.

Griser til

Da politiet kom sist fredag var området rundt vogna kraftig forsøplet.
Han har tydeligvis samlet på skrot over lengre tid.
- Dette er langs en turvei som ungene har ryddet opp. Så kommer denne fyren og griser til. Det ser ut som en svinesti. Han må gjerne bo der for meg, men det blir søppel av det, sier naboen fortvilt. Men fredag var det altså slutt. Kommunen ba politiet om assistanse, fordi mannen var aggressiv og nektet å flytte seg frivillig.
- Vi mottok en begjæring om borttauing fra grunneieren som er Oslo kommune. Trafikketaten og Park og Idrett har bedt om at vognen fjernes etter at det kom inn klage, opplyser Stovner politistasjon.
En renovasjonsbil måtte i sving for å fjerne all søpla som var hopet seg opp. I 14-tiden var tomta ryddet opp og satt tilbake i opprinnelig stand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.