RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carl I's luksushjem kan bli ditt


Huset til salgs på Bestum har et bruksaeral på over 300 kvadratmeter. Foto: Eie
Huset til salgs på Bestum har et bruksaeral på over 300 kvadratmeter. Foto: Eie
Men det koster. Se bildene!

BESTUM: Etter kun to år i luksusboligen på Bestum, har Carl I. Hagen og kona Eli bestemt seg for å selge. Grunnen er at Carl I. har så vondt i hoftene at han ikke orker å gå i så mange trapper.

Det er i dagens VG Carl I. offentliggjør salget av boligen på Bestum. Huset ligger til salgs for 11 millioner, 3,6 millioner mer enn de selv kjøpte huset for i 2007.

- Huset er sånn at inngangen er nede, stue og kjøkken i midten, mens vi til vanlig oppholder oss i øverste etasje der blant annet tv-stuen er. Så det blir opp og ned trapper hele tiden, sier Hagen til VG.

God utsikt

Huset, som har et bruksaereal på 330 kvadratmeter, inneholder blant annet tre soverom og to terrasser. Det ligger på et høydedrag på Bestum, med god utsikt over hele byen, ifølge boligannonsen.

- Det er installert Ex-comfort styringssystem for gulvvarme i nesten alle rom, trådløst Bose-anlegg og innbrudds- og brannalarm som er tilknyttet Securitas, heter det i beskrivelsen på Finn.no.

Carl I. har tidligere ikke vært flau over å vise frem sine private eiendommer i media. Da han og Eli solgte sitt forrige hjem i oktober 2007, viste han frem bildene av hjemmet i Se og Hør.

Får telefoner fra hele landet

Og dagens VG-oppslag har ført til telefonstorm hos megler Geir Tangevald-Jensen. Han forteller Akersposten.no at han får telefoner fra hele landet.

- Men det er for tidlig å si om boligen er lett eller vanskelig å selge, sier han.

Kona Eli Hagen tror ikke nødvendigvis at medieomtalen hjelper på salget.

- Jeg tror ikke det spiller noen rolle at folk har sett huset i mediene. Enten er de på jakt etter et hus, eller så er de ikke det. Jeg ville hvert fall neppe ha vært på jakt etter et hus fordi jeg har sett det i avisen. Kanskje tvert i mot, sier hun til Dagbladet.no.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere