Carl I. Hagen vil slåss for førsteplassen i Oslo

Carl I. Hagen nekter å gi seg, og vil kreve førsteplassen på Oslo Frps liste. Det er uforståelig for nominasjonskomiteen.

Carl I. Hagen nekter å gi seg, og vil kreve førsteplassen på Oslo Frps liste. Det er uforståelig for nominasjonskomiteen. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Nominasjonskomiteen i Oslo Frp vil vrake Carl I. Hagen som toppkandidat, men den 70 år gamle veteranen vil kjempe for sitt politiske liv.

04.11.14 09:05

OSLO: - Hagens tid er ute. Det er på tide å slippe til nye krefter, sier Christel Gundelach, bystyrerepresentant for Frp i Oslo til Dagbladet.

Gundelach har ingenting å utsette på jobben Hagen har gjort i Oslo.

- Jeg synes det er hyggelig å ha eldre partiveteraner på lista. Men hvorfor kan ikke Carl være fornøyd med tredjeplassen? Jeg fatter ikke hvorfor Carl på liv og død må kjøre en kampanje mot Camilla Wilhelmsen om førsteplassen. Det viser hvor store tanker Carl I. Hagen har om seg selv og er kanskje ikke det som gagner partiet best, fortsetter hun.

Hagen gjør det klart at han ikke vil gi seg uten kamp.

- Jeg har gjort det klart at for nominasjonskomiteen at jeg uansett vil være kandidat til førsteplassen. Ingen ting er avgjort før på nominasjonsmøtet 1. desember, sier Carl I. Hagen.

I dag har Frp fire av i alt 59 representanter i bystyret, men håper å øke til seks neste år. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.