RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carsten skal danse i VM likevel


Skal danse: Carsten Skjelbreid og Katrine Moholt skal likevel danse i VM for seniorer. FOTO: TV 2
Skal danse: Carsten Skjelbreid og Katrine Moholt skal likevel danse i VM for seniorer. FOTO: TV 2 Foto: Foto: TV2
Det sier Carsten Skjelbreid til Laagendalsposten etter at det ble klart at han og Katrine Moholt likevel får delta under VM for seniorer.

ØKERN: Generalsekretær i Norges danseforbund, Mona Kristiansen, bekrefter overfor Laagendalsposten at de har ombestemt seg.

– Vi så dem på trening i går, og da ble det bestemt at de får lov å delta, sier hun.

Økern-beboer Skjelbreid vant TV2-serien Skal vi danse i fjor. Nå er planen å delta i senior-VM, men det har ikke gått uten skjær i sjøen.

Etter bråket rundt Carsten og Katrines deltakelse i senior-VM, regnet de selv med at det var slutt på dansing for deres del og at de nok ikke fikk delta på VM i Spania. Men slik ble det altså ikke.

– Det er veldig bra at dette nå har fått en løsning, og nå er det bare å kline til i VM. Vi skal opp mot de aller beste amatørene i verden så dette blir som å møte en topptrent Mike Tyson i nevekamp i Bronx. Vi får med 99 prosent sikkerhet kraftig juling, men vi skal ha det moro så lenge det varer og prøve å unngå å bli knocket ut i starten av første runde, sier Skjelbreid til Laagendalsposten.

Flere dansekyndige personer var til stede under treningen i går, da de to ble vurdert på nytt.

– De var ikke gode nok til å delta ut ifra det de presterte i NM i latin, men det de viste i går var bra nok til at vi kan sende dem. Det er jo viktig å presisere at dette ikke er et ordentlig VM, men et VM for seniorer over 35 år. Derfor hadde vi også et møte med TV2 i går der vi fikk oppklart en del ting. Blant annet at det er vi som tar ut deltakere til VM og ikke dem, sier hun.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere