*Nettavisen* Nyheter.

Cast med beste video

En musikkvideo fra oppveksten ga rapperen "Cast" Alarmpris for beste musikkvideo.

Lindeberg / Sentrum: Rapperen Cast kunne ta med seg en delt pris hjem til Lindeberg etter lørdagens Alarmprisutdeling. Men det var ikke fordi han måtte dele den med andre artister. Tryllekunstneren Davido delte nemlig Alarm-statuetten i to før han overrakte den til rapperen for musikkvideoen "Problembarn".
- Det er alltid kult å vinne noe, sier Cast til Lokalavisen Groruddalen etter prisutdelingen. Rapperen bekrefter også at han sammen med regissørene la mye arbeid i videoen til låta "Problembarn".
- Vi holdt vel på i to-tre dager. Det ble mye skuespill, så da fikk jeg jo brukt skuespillertalentet mitt også, sier Cast.

Uskyld til skyld

Regissørene Eigil Landmark og Thomas Løberg forteller at tanken med videoen var å ta for seg livet til Cast fra begynnelse til slutt.
Vi tar seerne fra uskyld til skyld. Det begynner med uskyldige rampestreker, før det etter hvert går på trynet, forklarer Eigil Landmark.
Cast var også nominert i kategorien årets hip hop / rap. Der måtte han gi tapt for Paperboys, uten at Cast deppet av den grunn.
Det betyr jo at man har gjort noe fett. Det er tydelig at folk er takknemlig for ting vi gjør, kommenterer Cast.
Paperboys-frontfigur Vinnie var blant dem som unnet Cast videoprisen, selv om det gikk på bekostning av ham selv.
Det er helt på sin plass at Cast vinner videoprisen. Jeg heiet jo på meg selv også, men Cast har jobbet mye, roser Vinnie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.