RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Centra Colosseum med Norges beste frukt


Direktør Opplysningskontoret Fruk og Grønt: Guttorm Rebbnes sammen med Avdelingsleder Frukt og Grønt Veronica Olsen
Direktør Opplysningskontoret Fruk og Grønt: Guttorm Rebbnes sammen med Avdelingsleder Frukt og Grønt Veronica Olsen
- Gode rutiner og bra utvalg er hemmeligheten bak suksessen, sier daglig leder i Centra Colosseum til Lokalavisenfrogner.no.

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) har sammen med Dagligvarehandelen og ACNielsen kåret butikkene med best frukt i Norge.

Vinner fra Frogner

Konkurransen har gått gjennom et helt år i Dagligvarehandelen. Alle landets butikker var aktuelle kandidater, men kjedene har selv nominert de 54 butikkene som gikk videre til finalerundene.

- Intensjonen med konkurransen har vært å bidra til inspirasjon og ytterligere vekst i salget av frukt og grønt i dagligvarebransjen. Helse er en megatrend og potensialet i bransjen er stort. Vi vet at en bugnende frukt og grønt-avdeling gir økt salg, noe som igjen gir positive utslag for folks helse, sier direktør Guttorm Rebnes i OFG.

Butikkene ble delt inn i fire klasser; hypermarked, bredsortiment, lavprisbutikk og nærbutikk.

Vinneren i klassen hypermarked ble Centra Colosseum på Frogner.

Bevisst

Daglig leder i Centra Colosseum, Thomas Heskestad, mener butikkens strenge standard har ført de til å bli en av landets ledende leverandør av frukt og grønt.

- Vi har meget gode rutiner, kombinert med et godt utvalg. Standarden på frukt og grønt skal være høy i vår butikk. Derfor kvalitetssikrer vi frukten tre ganger per dag. I tillegg skal utvalget være bra. Vi prøver hele tiden å få inn alt det kundene vil ha, sier Thomas Heskestad.

Han er svært fornøyd med prisen de har mottatt.

- All ære til Veronica Olsen som er avdelingsleder for frukt og grønt her i butikken. Det som var bra med denne konkurransen var at vi ikke visste når de kom. Dermed er det ekstra hyggelig å vinne, fortsetter han.

Salget av frukt og grønt går også så det suser på Centra Colosseum.

- Vi har en av landets høyeste andel på salg av frukt og grønt. Målet er å opprettholde dette. Vi ser absolutt en positiv utvikling, avslutter Thomas Heskestad.

Vinnerne av landets beste frukt og grønt-avdelinger er:

I klassen hypermarked: Centra Colosseum, Oslo
I klassen bredsortiment: Coop Mega Skøyen, Oslo
I klassen lavprisbutikk: Rema 1000 Borg, Sarpsborg
I klassen nærbutikk: ICA Nær Bryne, Bryne

Premien er en reise med ledsager til Europas største frukt- og grøntmesse, Fruit Logistica, som holdes i Berlin i februar.

Formenn i juryen har væt redaktør Reidar Molthe og opplysningskontorets Guttorm Rebnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere