RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Champagnebrusskål for ny kunstutstilling


Barna på Røa hever champagnebrusglassene for sin aller første utstilling.
Barna på Røa hever champagnebrusglassene for sin aller første utstilling. Foto: FOTO: PRIVAT
Det klirret i champagnebrusglass i fargerike omgivelser på Røa bibliotek i forrige uke.

RØA: Da var nemlig Måltrosten barnehage på plass med kunstutstilling på Røa-biblioteket.Barna drakk champagnebrus i høystettede glass under den høytidelige vernissagen som markerte barnehagens første utstilling.

Barna har laget over 40 forskjellige bilder med over fire forskjellige temaer. Temaene er: «Portretter av mamma og pappa», «Et hus kan ha mange vinduer som lyser», «En himmel er ikke alltid bare blå» og «Så rart å være edderkopp.»

Hver torsdag får barna besøk av kunstpedagog Mirella Flood. Hun sier at de jobber mest med primærfargene, og at for å ha kunst med små barn må man holde det enkelt, vise dem teknikker og la dem, utforske på egenhånd.

Alle barna lager helt forskjellige og unike bilder, selv når de får samme oppgave, sier Mirella om «mamma og pappa»- bildene i en melding fra barnehagen.

Når elevene ved Måltråsten har kunstgruppe jobber de helt stille og hører på klassisk musikk. Mirella forteller også at hvis noen begynner å prate, så minner de hverandre på å snakke med lave stemmer og høre på den fine musikken.

Utstillingen vil vare til ut juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere