RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Champis og Carmen


 
 
Champagnelukten lå tett i kantinen på Uranienborghjemmet da operasangere underholdt beboerne med stormfull musikk mandag.

URANIENBORG: Det ble innblikk i verden til Skogfeen Vilja, Carmen, Porgy And Bess med en snartur innom Pål sine Høner og mange flere sanger, da Uranienborghjemmet fikk besøk av sangere fra Den Norske Opera mandag ettermiddag. Ordføreren hadde tidligere på dagen stått for åpning av operaturneen, som er et samarbeid mellom Den Norske opera & Ballett og Sykehjemsetaten, finansiert av midler fra «Den kulturelle Spaserstokken». Målet er å gi sykehjemsbeboere på 15 sykehjem rundt om i byen, en spennende musikalsk opplevelse.

Berusende

- Jeg er visst litt beruset jeg, sa mezzosopran Signe Sannem Lund til publikum hvorpå hun kastet seg ut i en berusende sang, med champagneglasset i hånden, og høstet applaus og latter fra salen.

Hun var ikke alene i kantinen på Uranienborghjemmet, men hadde med seg flere kolleger fra Den norske Opera, Den svært så energiske sopranen Toril Carlsen, tenor Kjell Magnus Sandve og spianisten Bjarne Sakshaug.

Tårevått

- Ja dette var veldig fint, sa beboer Elsa-Marie Nordli til Lokalavisen. Selv om hun ikke husket navnene på alle sangene som ble fremført var det ingen tvil om at den snart 96 år gamle damen storkoste seg.

- Vi har det veldig fint her på Uranienborghjemmet, og de er så flinke til å finne på forskjellige ting, sa hun.

- Du kan gjerne rose dem litt i avisen, sa hun videre og trakk frem de ansatte og alle de frivillige som svært engasjerte og hyggelige. Aktivitør Ingse Revold var også svært fornøyd med arrangementet.

- De koste seg virklelig, også var jo sangerne så flinke,sa Revold etter konserten.

En dame var såpass begeistret at tårene ikke kunne holdes tilbake, da hun takket sangerne etter konserten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere