RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cheerdans til begeistring i Lambertseter kirke


Cheerdance ligner mye på cheerleading, men er uten de vanskelige pyramide-trinnene. Her viser Starlets-gruppen et nummer.
Cheerdance ligner mye på cheerleading, men er uten de vanskelige pyramide-trinnene. Her viser Starlets-gruppen et nummer.
Lørdag siste uke holdt Studio Step Up danseskole sin første semesteravslutning i Lambertseter kirke. Flere familiemedlemmer og venner møtte opp til dans, kaffe og kaker.

LAMBERTSETER: - Vi trives veldig på danseskolen, forteller mor Jeanette Skaarer Rajczi og venter spent på at datteren Pavlina (12) skal komme ut på dansegulvet med et hip-hop nummer.

Studio Step Up hadde sin åpning 19. januar, og blir drevet av danselæreren Marie Mack (30).

- Å starte denne skolen har vært min drøm i snart 15 år, forteller hun.

Marie har tidligere jobbet på andre danseskoler, men har nå satset for fullt på Studio Step Up:

- Vi underviser i cheerdance, hip-hop, hotstreet, filmkoreografi og high school musical. På den måten er vi den eneste danseskolen av sitt slag. Fokuset retter seg mot dans som også er sunn for kroppen, forteller Marie Mack, som også har bakgrunn som personlig trener og sportdriller.

Programmet i Lambertseter kirke var fylt med variert dans. Alt fra krokodilledans med Småstjernene på 2-4 år, til hip-hop med Hip-Hop Twins&Teens, til cheerdance med Starlets, high-school musical med Superstjernene, og ikke minst hotstreet fremført av mødrene.

- Hotstreet ble veldig godt tatt imot av publikum, og flere foreldre ble interessert i kurset, forteller Mack lattermildt.

Flott koreografi

Superstjernene og gruppen på 4-6 år ble koreografert av den talentfulle 18-åringen Linn Østhagen, som er assisterende danselærer på skolen.

- Linn Østhagen er en veldig talentfull jente, og hun har hatt fullt ansvar for koreografien til disse to gruppene, sier Mack med et smil.

Og det ser ut til å ha gått susende bra. På bare 13 uker, har Studio Step up fått over 100 kursdeltagere, og kirkelokalet var fylt til randen av familie og venner.

- Det var 180 påmeldte til arrangementet, i tillegg kom 140 upåmeldte. Dette gikk over all forventning, forteller en glad Mack.

Mange stolte smil og høylytt klapping fylte Lambertseter kirke på lørdag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere