Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Chocki» stjålet

MISTET SIN ANDRE HUND: På under fire måneder kan Amina Bacali i verste fall ha mistet sin andre hund. Den forrige døde i november. FOTO: NILS SKUMSVOLL
MISTET SIN ANDRE HUND: På under fire måneder kan Amina Bacali i verste fall ha mistet sin andre hund. Den forrige døde i november. FOTO: NILS SKUMSVOLL
Amina Bacali (22) stod med ryggen til valpen sin i noen få sekunder utenfor en grønnsaksbutikk i Brugata. Da hun snudde seg var «Chocki» stjålet.

Chocki (4 mnd) ble stjålet mens matmor stod få meter unna i Brugata sist fredag. FOTO: PRIVAT

BRUGATA: – Jeg kan ikke fatte at det er mulig å være så frekk. Jeg snudde meg for å putte noen grønnsaker i en pose, og dermed var hunden borte, forteller Amina om den svært ubehagelige opplevelsen i Brugata sist fredag.

– Jeg stod maksimalt tre meter fra Chocki, forteller hun.

Dobbelt så trist

Da Aminas forrige hund døde i november, bare ni måneder gammel, bestemte hun seg for å kjøpe seg en ny hund med en gang. Da hun kom over vesle Chocki uten hale var valget lett.

– Eierne ville finne et godt hjem til valpen. Jeg falt pladask. Så da varte det ikke lenge før vi ble samboere, den lille valpen og jeg. Det er ufattelig trist at jeg nå kanskje har mista den andre hunden på fire måneder, forteller en tydelig nedtrykt hundeeier.

POLITIET: – IKKE ET STORT PROBLEM, MEN RAMMER EIER HARDT

Sett på Oslo S

Etter å ha lett etter hunden, som er en blanding av boxer og irsk setter i noen timer dro hun rett hjem og lagde plakater der hun etterlyser den lille valpen.

– Han ligner litt på en Ridgeback. Men jeg tror han først og fremst ble stjålet fordi han er så søt, sier Amina.

Etter at plakatene kom opp har hun mottatt to anonyme henvendelser fra personer som mener å ha observert hunden.

– De sier en tydelig ruset mann har gått rundt med en hund som ligner veldig. Det er lett å kjenne den igjen uten hale, så det er nok riktige observasjoner. Jeg betaler gladelig noen tusenlapper for å få Chocki tilbake. Penger kommer og går. Det gjør ikke den elskede lille valpen min, sier den fortvilede unge jenta.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!