RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cirkus Tværs besøker Stovner

Dersom du har lite å gjøre kan det lønne seg å ta turen til Stovner. Cirkus Tværs er i bydelen!

STOVNER: Det danske sirkuset rigget opp teltet sitt onsdag, på plenen rett utenfor Stovner rockefabrikk. På søndag reiser artistene videre. Ungdoms- og kulturenheten i bydel Stovner står bak arrangementet og kan love masse moro i dagene som kommer. Både sirkusforestillinger og workshop står på programmet.

Gammeldags sirkus

Stovner markerer seg som en sterk kulturbydel i Groruddalen. Ferietiden er slett ingen unnskyldning for å ligge på latsiden. Cirkus Tværs er fra Danmark og har reist Europa rundt med sine show. Nå står Stovner for tur.
- Cirkus Tværs kommer til Stovner for å opptre med jubileumsshowet "The almost greatest show on earth", står det i pressemeldingen.
Det kjøres kveldsforestillinger hver kveld frem til søndag. I tillegg kan barn og unge delta på workshop.
- Det er for dem som selv vil prøve å være artist, lover sirkuset.
"The almost greatest show on earth" inneholder alt hva en sirkushjerte begjærer. Akrobatikk, sjonglering, trapes, linedans, klovner, supermann og mye mer kan oppleves dersom du tar turen til Stovner.
Cirkus Tværs har tidligere opptrådt i Fredrikstad og under nyttårsshowet på NRK. Her i Oslo har sirkuset et samarbeid med bydel Stovner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere