RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cruise på Alnaelva

Det lakker og lir mot den ene dagen som kommer like sikkert hvert fjerde år. Den store dagen Groruddølene og andre døler skal få være med å stemme på hvem vi vil ha til å bestemme for oss.
I gamle dager, ikke så veldig gamle, var det mye letter å finne ut hvem vi skulle stemme på. Alle politiske partier med respekt for seg selv, lokket med skikkelig valgflesk. I litt gamle dager holdt det ikke med nymotens magre familieribbe. De som stilte med tjukkest fettrand, fikk flest stemmer.
Arbeiderpartiet innledet valgkampen i Groruddalen med å sende helseministeren på besøk i samfunnshuset. Frukt og grønt var det hun kunne love de unge i dalen. Magre saker. Sikkert sundt og godt, og en to- tre stemmer fra de med sans for helsekost vanker det nok.
Da var nok heller Venstre litt mer på offensiven. De lokket med eget vinmonopol på Grorud. Sikker stemmesanker i vinklubben på Sveiva.
Høyre- Erna hadde litt større vyer og dro opp en hel milliard til fordeling. Da blir det kanskje litt mer på TT-kortet og en drosjetur til julekosen på eldresenteret for bestemødrene på Tveita.
Tør du vente lenger nå? Spør Svein Lanser, Miljøpartiet De Grønnes førstekandidat i Bydel Grorud.
Han vil bygge ut Alnaelva med sluser og det hele, En vannvei fra Groruddalen og like opp i Gudbrandsdalen. Sette Oslo og dalen på kartet. Cruise på Nilen blekner, og turistene kommer til å måtte stå i kø foran kulturhusene langs Norges svar på Panama-kanalen.
Hvis miljøkameratene når ut med sitt budskap, må de jo få et rent flertall i bystyret. Ja så men lurer jeg på om det i det hele tatt blir plass til andre i rådhuset.
Undertegnede tør i alle fall ikke vente lenger. Tenk å kunne klive opp i snekka. Ta pendlingen vannveien fra Odalen og ned til Helsfyr. Kø og eksos en saga blott.
Godt valg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere