RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cruiser mot seriefinalen


Lurte 
Lommedalen: Christoffer Dahl og KFUM kjørte karusell med Lommedalen-spillerne i perioder av fredagens kamp.
Lurte Lommedalen: Christoffer Dahl og KFUM kjørte karusell med Lommedalen-spillerne i perioder av fredagens kamp.
KFUM er i scoringsform med bare få uker igjen til årets viktigste kamp.

Ekeberg: For nå gjenstår bare én kamp før Lyn 2 kommer til Ekeberg til toppoppgjør.

Fredag viste "Kåffa" at formen er god, da Lommedalen ble slaktet av serielederen. Det var lagets fjerde strake seier.

Laget er i stimen nå, men vi spilte faktisk bedre mot Grei selv om vi bare vant 1-0 i den kampen. Da skapte vi like mye, men scoret ikke på sjansene. Det klarte vi denne gangen, oppsummerer spillende trener Ståle Andersen.

Han fikk se det tok nesten tjue minutter for vertene å ta ledelsen, da Thomas Sæther sikkert satte inn ledermålet på straffe. Jon André Sæther ordnet 2-0 litt senere i omgangen, og etter pause ble gjestene fra Lommedalen mer og mer slitne og KFUM kunne lage målfest for de fremmøtte i høstkulda.

Satte press på Lyn

Etter å ha trøblet litt etter sommerferien, har etter hvert "Kåffa" fått opp dampen. Samtidig har deres Lyn 2 gått på flere blemmer den siste tiden, og dermed gitt fra seg tabell-ledelsen til KFUM.

Jeg hadde ikke trodd de skulle snuble slik, men nå er i stedet alt opp til oss selv, sier Ståle Andersen.

Med tre serierunder igjen har "Kåffa" fire poeng ned til Lyn, som i dag spiller sin kamp denne runden borte mot Grorud. Etter KFUMs seier fredag, er opprykkskonkurrenten nødt til å ta tre poeng i oppgjøret i Groruddalen.

Må ha fokus

Vinner Lyn den kampen, samtidig som begge lagene vinner sine oppgjør neste runde der KFUM møter Bygdø Monolitten og Lyn bunnlaget Lille Tøyen, blir det seriefinale på Ekeberg kunstgress i oktober. Tirsdag 9. oktober blir det nemlig sen kveldskamp mellom de to topplagene i høstmørket på Ekeberg.

Nøkkelen nå blir helt klart Lyn, men samtidig må vi ha fullt fokus og slå de andre lagene vi møter. Selv om vi tenker på 2. divisjon iblant, må vi klare å prestere også mot de svakere lagene i 3. divisjon, sier Ståle Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere