RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cryptex 2013 - dekknavn


 
  Foto: FOTO: PRIVAT
Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet: 

Romanen er DaVinci Koden og navnet er Cryptex. Innerst i Cryptex bak en kodelås, ligger den hemmelige informasjonen og svaret er skjult. Den er skrevet på en rull av tynne papyrus, pakket rundt en skjør ampulle med edikk som et sikkerhetstltak. Hvis man ikke vet passordet, men forsøker å tvinge Cryptex åpen, vil glasset knuse, og eddik vil oppløse papyrusen før den kan leses. Vi har kun 8 måneder på oss for å finne den riktige koden, så vil kisten åpne seg. 

Bussens facebookside
 
Cryptex 2013
 
 

Bussens medlemmer: 

Vi er 22 jenter som representerer skolene Lørenskog vgs, Mailand vgs, Wang vgs, Akademiet vgs, Rud vgs, Skjedsmo vgs og Sørumsand vgs. 

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Hva skiller dere fra andre busser? 

Det som skiller oss fra andre busser er at vi er en sammensveiset gjeng som er spredd utover Oslo/Akershus. Vi er hovedsaklig en gjeng fra Lørenskog, som har blitt kjent med mange fra andre steder, og senere blitt en stor buss. Vi er målrettet, og satser på å vinne med kreativittet og ikke med penger. Vi er originale og det er det vi satser stort på i russetiden. 

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Våre høydepunkt i russetiden blir så mye, men må vi velge så er det landstreffet i Stavanger. Det kommer til å bli en syk og innholdsrik helg, som kommer til å sette toppen på kransekaken!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere