*Nettavisen* Nyheter.

Cupseier for MS-gutta

Manglerud Star Gutter 11 i ishockey avsluttet en lang sesong med nok en turneringsseier.

Manglerud: Manglerud Star deltok i Brynild Cup i Fredrikstad forrige helg.

Der deltok ti lag som var inndelt i to grupper. Manglerud Star møtte Bergen, Skedsmo/Lillestrøm, Storhamar og Stjernen i gruppespillet.

Etter meget bra spill av samtlige spillere i gruppespillet så vant Manglerud Star sin gruppe, og da ble det finale mot Vålerenga enda en gang. Dette ble lagets tredje finale mot Vålerenga denne sesongen, hvor vi før denne kampen hadde vunnet hver vår. Stemningen i hallen var stor med foreldre som heiet på sine respektive lag.

Manglerud Star fikk en tidlig scoring i 1. periode etter at Christer Simonsen satte inn et nydelig mål. Det ble en meget spennende finale med høyt tempo og bra spill fra begge lag. Det skal nevnes at begge lag også hadde hvert sitt skudd i stengene i 2. periode. Det ble ikke flere scoringer, og Manglerud Star vant finalen mot Vålerenga 1 - 0.

Resultater:

MS - Bergen 00

MS - Skedsmo/Lillestrøm 100

MS - Storhamar 51

MS - Stjernen 21

MS - Vålerenga 10 Finale.

Manglerud Star har sesongen 2005/ 2006 kommet opp i 68 kamper, hvor laget da har deltatt i sju forskjellige turneringer ved siden av seriespill og treningskamper. Manglerud Star har vunnet tre av turneringene, har to 2. plasser og en 3. plass denne sesongen, og kun to tap i serien Med vandrepokalen fra Fredrikstad på plass i Manglerud ishall, så ble en flott sesongavslutning for Manglerud Star G 11.

Geir Henriksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag