RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da ordføreren ble julenisse


VELDIG HJELPSOM: Da ingen på samferdselsbyrådens kontor kunne bistå med å ta imot julegaven med underskriftskampanjen fra Hilde Ekeberg Pilier i bussaksjonen, så tro istedet ordfører Fabian Stang (H) til. – Bare hyggelig! sa han. FOTO:Kristin Tufte Haga
VELDIG HJELPSOM: Da ingen på samferdselsbyrådens kontor kunne bistå med å ta imot julegaven med underskriftskampanjen fra Hilde Ekeberg Pilier i bussaksjonen, så tro istedet ordfører Fabian Stang (H) til. – Bare hyggelig! sa han. FOTO:Kristin Tufte Haga
Hverken samferdselsbyråden eller byrådssekretærene var tilstede, og kunne ikke ta imot bussaksjonist Hilde Ekeberg Piliérs underskriftkampanje, innpakket som julegave. Men så kom ordføreren forbi.

OSLO/NORDRE AKER: Kampen for å få bussrute 56 tilbake til tidligere rute, Solemskogen - Torshov, istedet for som nå; Solemskogen - Nydalen, er ikke over. Samferdselsbyråden, Ola Elvestuen (V), har også engasjert seg i saken, og vil be Bymiljøetaten om en begrunnelse for endringen - les tidligere sak her.

“Ingen tilstede”

Men da bussaksjonist Hilde Ekeberg Piliér i dag mandag, og uten avtale, dukket opp på Rådhuset, for å gi "julegaven" med alle støttemail og støtteunderskrifter til samferdselsbyråden - eller hans kontor - var hverken han eller noen av byrådssekretærene til stede. Og etter at en veldig serviceminded vaktmann hadde ringt på alle mulige på samferdselsbyrådens kontor, uten hell, ble Hilde litt usikker på hvem som kunne ta i mot pakken. Men så dukket ordfører Fabian Stang (H) opp, på vei inn i Rådhuset..

– Bare hyggelig, sa ordføreren.

– Jeg kan godt overlevere denne til miljø- og samferdselsbyråden. Bare hyggelig!, sa en veldig blid og hjelpsom ordfører.

– Så flott at han kunne ta med underskriftene.og støttemailene - nå kommer de sikkert vel frem til byråden, sa en fornøyd Hilde, og som også forteller at aksjonen vurderer å fremme innbyggerinitiativ i bystyret. Det betyr minimum 300 underskrifter, så kan bussendringen bli mat for bystyrebehandling.

Siden bussaksjonen startet har det også  ramlet inn med støttemailer (hilde_ekeberg@hotmail.com)

– Men bare fortsett å sende mailer, oppfordrer Hilde

Nordre Aker Budstikke følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere