RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dag for vennskap


Athithiya Thavaseelan, Thanicha Bharaneetharan og Lilly Sekoe mener Valentinsdag handler like mye om vennskap som om kjærlighet.
Athithiya Thavaseelan, Thanicha Bharaneetharan og Lilly Sekoe mener Valentinsdag handler like mye om vennskap som om kjærlighet.
Valentinsdag, en gyllen anledning til å erklære din kjærlighet eller vise vennskap.

AMMERUD: For noen år siden var det rent ut flaut med Valentinfeiringea. Lørdag 14. februar ble det sikkert satt ny verdensrekord i romantiske mobilmeldinger. På Ammerudklubben holdt det ikke med et lysende koz på displayet. Der var det skikkelig Valentin Party.

Vennskap

Om det ikke var så mange som kom i findressen, hadde nok mange av gutta tatt en ekstra runde foran speilet denne kvelden. Pynting er det fortsatt jentene som står for.

Skal skifte til lang kjole om bare litt. Denne dagen handler om vennskap. Ikke bare kjærlighet, sier Thanicha Bharaneetharan.

Hun sitter sammen med to venninner og ser fram til show og dans litt senere på kvelden.

Kjærligheten

En og annen rose, lett gjenkjennelig innpakket, observeres blant de store gutta. Helt upåvirket av Valentinsdagen er de nok ikke.

Dama er syk og kan ikke være med i dag. Men har vært innom med blomst og konfekt, sier Oussama Bendriss.

Har jo sett på TV da mann. Og forresten så er det flott med en dag der det er lov til å uttrykke sine følelser, legger han til.

K Boy debut

Litt sitret det nok i kroppen til raperen som hadde sin debut på klubben denne kvelden.

Lager musikken selv, og gledegruer meg. Kommer jo mye folk og det skal bli ok å høre hva de synes, sier K Boy, alias Kevin Fjeld like før han står foran publikum for første gang.

Og det gjorde han med bravur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere