RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Christian Thygesen planla å skyte Furuset til topps da han kom til klubben i juni i 2007. Nå har han, med flere, forlatt Furuset etter at klubben fristilte alle spillerne i desember 2008.
Christian Thygesen planla å skyte Furuset til topps da han kom til klubben i juni i 2007. Nå har han, med flere, forlatt Furuset etter at klubben fristilte alle spillerne i desember 2008.

Dagen derpå for Furuset

Både leder Stein Myhren og trener Nicklas Hudd prøver å se på positivt på 2009, etter at klubben ble reddet fra konkurs før jul.

FURUSET: Men at det har vært en vanskelig tid, legger verken Myhren eller Hudd skjul på.

Det har vært et helvete. Jeg har aldri sett på maken, for å være helt ærlig, sier en åpenhjertig furusetleder.

For Hudds del, er dette tredje gang han mister førsterekka si denne sesongen.

Optimister for 2009

Både Myhren og Hudd ser imidlertid positivt på 2009.

Vi må bare jobbe videre, og så får vi se hvordan det går, sier Hudd. Myhren kom inn som leder av Furuset Elite i høst, og har følgende forklaring på hvorfor det gikk så galt:

Den sportslige ledelsen har de to forrige sesongene inngått kontrakter med utenlandske spillere, som er langt over det klubben faktisk har hatt kapasitet til å betale, sier han.

Så denne opprydninga har vært å betale for gammel moro.

Styret må godkjenne

Fra nå skal alle spillerkontrakter godkjennes av styret, og foreløpig er ikke ny sportslig ledelse satt inn etter at Niklas Grønstrand valgte å gi seg denne høsten.

Myhren understreker at ungdomsavdelingen er meget viktig for klubben, og at det er slutt på at den skal betale regninga for A-laget. Til nå har idrettslaget gått inn med over fire millioner.

Vil dere vurdere å trekke A-laget fra eliteserien neste sesong?

Vi får se hva som skjer, nå ligger de an til å spille kvalik. Vi jobber på vanlig måte med å skaffe sponsorer, men vi kommer ikke til å leve over evne slik klubben har gjort tidligere, sier Myhren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere