RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daglig problem

Oslofolk er glade i trærne sine og ringer friluftsetaten ned når trær felles.

OSLO: Faglig leder for bytrær i friluftsetaten Tore Næss forteller at han daglig får meldinger fra folk som fortviler over at trær i byen blir felt.

Jeg har allerede vært i kontakt med beboere i Wilhemsens gate. Men det er sånn at i de fleste tilfeller, også i dette, at det er eieren av tomten som treet står på eom eier treet, til tross for at trær er en form for "felleseie", sier han til Lokalavisen.

Næss kjenner til tærne som er blitt felt i Wilhelmsens gate allerede. I fjor ble etaten kontaktet av sameiet i Wilhelmsensgate 1 som ville ha fjernet treet da det stjal lys og luft fra balkonger. Når det gjelder trærne som ble felt i går står de på sameiets tomt.

Mitt råd til folk som vil felle trær er uansett å ta kontakt med en trepleier som kan lese helsetilstanden til treet. KAnskje trengs det bare å beskjæres. Felling bør være den siste løsningen man tyr til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere