RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagsenterplaner i bydel Nordstrand

Åpningen av dagsenter på Lambertseter fritidsklubb er foreløpig satt til månedsskiftet april/mai.

Nordstrand: Det ble vedtatt i Budsjett 2007 for Nordstrand Bydel at bydelen skal etablere 100 dagsenterplasser i egen regi. I første omgang er det brukerne ved Østerli 1 og 2 ved Lambertseter alders- og sykehjem som blir berørt.

Det er planlagt å flytte disse 40 dagsenterpasientene til renoverte lokaler i Lambertseter fritidsklubb i begynnelsen av mai.

Bekkelagshjemmet

Det har nylig blitt inngått ny avtale om drift av Bekkelagshjemmet for perioden 2007 og 2008. Dagsenterplassene her vil ikke bli berørt i denne omgang.

Det er jo gledelig hvis dagsenteret på Bekkelagshjemmet ikke blir berørt i denne omgang, sier Aud Bregård, avdelingsleder på Bekkelagshjemmet, men hun påpeker samtidig at det er leit for dem som blir berørt på Lambertseter.

Hva som skjer med dagsenterplassene på Midtåsen og Bekkelagshjemmet er ikke fastsatt enda, men de blir ikke berørt av det som nå skjer på Lambertseter, presiserer bydelsdirektør Per Johannessen og legger til at dette er saker som skal behandles i bydelsutvalget den 29. mars. Bydelen presiserer at brukerne av det nye dagsentertilbudet på Lambertseter fritidsklubb vil få de samme aktivitetstilbudene som de har i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere