*Nettavisen* Nyheter.

Dahlstrøm valgte barna

Ole-Eskild Dahlstrøm (35) har vært i dialog med Furuset, men nå har 35-åringen inngått en avtale med Lillehammer. Men 35-åringen har fortsatt bare en klubb i sitt hjerte.

Furuset: Det var hensynet til de fem og åtte år gamle barna til Furuset som veide tyngst når Dahlstrøm skulle avgjøre sin videre hockeykarriere.
- Det viktigste er ungene mine. De bor på Hamar, og da var det enklere for meg å spille for Lillehammer, forteller Dahlstrøm som blir boende på Hamar.
Mer å gi
I tillegg føler 35-åringen at han har mer å gi i den norske toppserien.
- Ja, det hadde vært en liten nedtur å spille et hakk lenger ned. Jeg føler fortsatt at jeg har mer å bidra med i UPC-ligaen, fortsetter hockey-veteranen som har pratet med Furuset hele tiden.
- Vi har en innmari god dialog. Furuset er klubben i mitt hjerte, men det er ingen tvil om at det er barna mine som er viktigst for meg, forklarer Dahlstrøm som mener det er sannsynlig at Furuset rykker opp snart.
- De har absolut potensialet, og det er på tide at de kommer tilbake til den øverste divisjonen.
Mann for fremtiden
Lagleder i Furuset Jørn Amundsen er på ingen måte skuffet over Dahlstrøms avgjørelse.
- Vi har hatt en åpen dialog hele tiden. Jeg har full forståelse for at han vil være i nærheten av ungene sine. Dialogen og vennskapet er fortsatt like godt, og han er på ingen som helst måte ute av systemet vårt. Ole-Eskild er en mann for fremtiden, understreker Amundsen.
PS! I tillegg til spill for Lillehammer neste sesong kommer Dahlstrøm til å være assisterende trener sammen med tsjekkeren Jiri Justra
og trener for ishockeyelevene på Norges Toppidrettsgymnas (NTG).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag