*Nettavisen* Nyheter.

Damenes aften

3-0: Anne Lill Kristiansen og Katrine Kronkvist jubler.

Manglerud Stars damer vartet opp med festfotball pinseaften.

Klikk på bildet for å forstørre.

I skuddet: Katrine Kronkvists avslutning treffer tverrliggeren.

GREVERUD: Laget tok ledelsen ette sju minutters spill ved venstreback Aina Ødegaard . MS hadde god defensiv kontroll og var godt organisert.Ledet av midtbanedynamoen Ane Strand Nilssen ble ballen drevet hurtig fram i lengderetningen, men det stoppet opp på den siste tredjedelen av banen.

Men to minutter på overtid i første omgang kom scoringen som gjorde at hjemmelaget kunne senke skuldrene. Maria Arnesen mottok ballen midt på Larviks banehalvdel, rundet backen og skjøt hardt over keeper fra hjørnet av 16-meteren.

Gode i angrep

Etter pause fungerte angrepsspillet for Manglerud Star, det bølget framover og slo som dønninger mot Larvik-forsvaret. Men det ble med Anne Lill Kristiansens scoring midtveis ut i omgangen. Jentene burde doblet antall scoringer, to ganger ble ballen reddet på streken.

Elendige treningsforhold

Lars Falao har gjort en god jobb med det nye Manglerud Star-laget. Men én ting klarer han ikke: Å skaffe jentene stabile treningsforhold.

- Skriv at vi trenger gode treningsforhold. BRUK STORE BOKSTAVER, lød Falaos pinsepreken.

Laget trener en gang i uka inne i Manglerudhallen og flytter rundt i byen for å få trening utendørs, til og med på en cagefotballbane.

Falao mener at det gode spillet mot Larvik var et resultat av en kvalitetssøkt på en gressbane dagen før.

- Vi holdt nullen, scoret tre, fikk tre poeng og det var nesten 30 grader. Alt var perfekt. Det eneste er at også colaen var varm, sier Falao.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.