RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daniel tatt imot som en superstjerne


Daniel ble hyllet av sine jevnaldrende og alle andre Ellingsrud lørdag.
Daniel ble hyllet av sine jevnaldrende og alle andre Ellingsrud lørdag. Foto: Foto: Ivar Brynildsen
Like morsomt som å vinne «Norske Talenter» sa Daniel til Lokalavisen etter å opptrådt på Ellingsrud-dagen.

ELLINGSRUD: Hundrevis av Ellingsrud-folk i alle aldre ventet og ventet på fredagens store vinner av Norske Talenter.

Del på Facebook

Mens vi ventet fikk vi se en masse innslag på scenen som dokumenterte at Daniel kommer fra et miljø der det spirer og gror, og der ungdommene er utrolige til å støtte hverandre. Her er det mange som tør å by på seg selv innen dans og sang og rap.

Lokalavisens utsendte sto tidvis og måpet over nivået på det som ble levert, enten det var fra Attitude, Monkey Crew, Mustafa eller Bushra . Trioen Jonas, Emir og Amani gjør det bra på You Tube. De imponerte på scenen også, til tross for teknisk trøbbel.

Sporty å improvisere når lydmannen møter veggen!

KLIKK HER, OG SE FLERE BILDER AV DANIEL OG DE ANDRE PÅ SCENEN!

I alles hjerter

Men det var altså Daniel (11) dagen handlet om for veldig mange. Ellingsruds egen lille store stjerne som vant en halv million kroner fredag, og som ble sammenlignet med Michael Jacksom av dommer og proffdanser Adil Khan.

Til VG sa han fredag at han skulle ta seg en ukes ferie og slappe av.

Men allerede lørdag var han tilbake på scenen, foran sine egne.

På hjemmebane

Han leverte et forrykende show foran et stolt og lykkelig publikum. Det virket som en del av hans jevnaldrende ikke helt visste hvordan de skulle forholde seg. Han er fortsatt Daniel fra skolen, men nå også en stor stjerne som de store avisene skriver om, og som stadig er på TV.

– Hvordan blir det å komme på skolen på mandag, spurte Lokalavisen etter at han hadde mottatt hyllest og blomster.

– Det blir helt sikkert rart. Jeg tror ting er annerledes nå, sa Daniel etter å ha tenkt seg litt om. Han fortalte at det var like moro å stå foran hjemmepublikummet lørdag, som å vinne på TV fredag.

Mens vi snakker flokker hans jevnaldrende seg rundt ham med brede smil. Vi gratulerer ham med seieren og den flotte oppvisningen, før han geleides videre med favnen full av blomster og et helt nytt seil med påskriften «E-Rud», en forkortelse for Ellingsrud.

Adil Kahn mener gutten har et talent i verdensklasse.Lokalavisen Groruddalen har ingen faglig tyngde bak, men vi sier oss 200 prosent enig. Ellingsrud har fått en ambassadør og en inspirasjonskilde med betydning i årtier. For en fantastisk dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere