RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dans, dans, dans


En fryd å se engasjement og innlevelse koreografert til fengende rytmer. Smittsom danseglede i det nye møtestedet på Furuset senter. NAV flytta ut og dans og kultur flyttet inn.
En fryd å se engasjement og innlevelse koreografert til fengende rytmer. Smittsom danseglede i det nye møtestedet på Furuset senter. NAV flytta ut og dans og kultur flyttet inn.
Jentegruppene fra Furuset med en oppvisning i pur ung danseglede, Smittsomt og til stor jubel for et sakkyndig hjemmepublikum.

FURUSET: I de gamle NAV-lokalene på Furuset senter har Groruddalssatsningen flyttet inn og mellom slippes kulturen løs på de heldige som stikker innom. Sist lørdag var det fiskesirkus for de minste. Og om du ikke visste før så vet du det nå at dypt nede i havet, blant torsk og sei, lever skapninger som linedansere, fiskeboller og steinbitballerinaer.

Pur glede

Og etter steinbitballerinaene var det de ordentlige ballerinaene som var gulvets herskere. En fryd å se engasjement og innlevelse koreografert til fengende rytmer. Eller for å si med Vidar Sandbeck:

SE BILDENE FRA FORESTILLINGEN

– D'er synd i alle som sitt og græt når livet danser og fela læt.

Og de som danset for det lydhøre og ikke minst sakkyndige hjemmepublikumet var Smash, Flowkiss, Ez up, A.Angels og Q-Pid.

Det er Lindita Salievski som holder styr på jentene når de trener på Furuset Ungdomskafè, og det er Kennellyn som står for treningen.

Og forestillingene er et samarbeidsprosjekt mellom Alna bydel og Samspill International Network.

Stikk innom

De nye lokalene til Groruddalssatsingen i Bydel Alna er kontor, utstillingsplass og møtested for områdeløft Furusets aktiviteter.

– Vi er 3–4 ansatte som har dette som fast arbeidsplass. Her skal også befolkningen kunne stikke innom, komme med råd og synspunkter om byutvikling på Furuset – i formelle og i mer uformelle sammenhenger, forteller prosjektleder Hanne Marie Sønstegaard og legger til:

– Lokalet vil bli brukt til folkemøter, lokale kulturarrangementer og samlinger for lag og organisasjoner. Vi har åpningstid for publikum mellom 10 og 14 hver ukedag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere