RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansefeber i trikkesporet


Bjørn Falkenberg, Liv Husby, Tonje Tovik, Kristina Aly og Victoria gleder seg til arrangementet lørdag. Foto: Elisabeth C. Wang
Bjørn Falkenberg, Liv Husby, Tonje Tovik, Kristina Aly og Victoria gleder seg til arrangementet lørdag. Foto: Elisabeth C. Wang
På lørdag kan danseglade ungdommer fra hele byen få testet rytme og "moves" innenfor hip hop, break, street og funk. Navnet er Danse@trikken.

LILLEAKER/KJELSÅS/LJABRU: Jeg synes dette arrangementet er så flott nettopp fordi det holdes på en lørdag. Det er noe morsomt og annerledes som ungdom kan være med på, og i tillegg vinne flotte premier, sier president i Lions Club Oslo/Lilleaker, Bjørn Falkenberg.

Ikke elitekonkurranse

Sist uke var både han, Tonje Tovik ved Stoppestedet på Lilleaker, Liv Husby ved Trikkehallen på Kjelsås, frivillig Kristina Aly og Øraker-elev Victoria (15) samlet til en prat om arrangementet på Stoppestedet. Og påmeldingene er i ferd med å komme inn.

Det ungdommen må vite er at dette ikke er en elite-konkurranse. Det er ikke slik at den flinkeste rent teknisk vinner uansett, understreker Tovik.

Stemning på trikken

Det er første gang arrangementet, som er et samarbeid mellom bydelene Nordre Aker, Ullern og Nordstrand, Trikken, Politiet, Bjørg Gretes Danseskole, Lions Club Oslo med flere, finner sted. Og noe av det kuleste mener Kristina og Victoria fortsatt er at alle deltagere og publikummere fraktes med trikk til de ulike semifinalene, samt til finalen på Stoppestedet.

En egen trikk med DJ Who som spiller kan jo definitivt lokke frem lysten til å danse. Det skaper en bra stemning, sier Kristina.

Vise seg frem

Arrangementet på Ljabru starter 15.30, på Kjelsås 16.30 og på Stoppestedet 17.30. Finalen på sistnevnte starter klokken 20.00. Og både Tovik og Husby mener det er viktig å understreke at alle som er med får en premie.

Ungdom som er glade i å danse bør ikke gå glipp av denne muligheten til å vise seg frem. Også er det jo utrolig morsomt og sosialt samtidig, sier Tovik.

Påmeldingsfrist ut torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere