RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danselørdag på Rustad


Musikk-kafé: Det var tidvis trengsel på dansegulvet da Reidar Johansen fra Lørenskog stilte opp med keyboard og dansbare låter.
Musikk-kafé: Det var tidvis trengsel på dansegulvet da Reidar Johansen fra Lørenskog stilte opp med keyboard og dansbare låter.
Musikk-kafeen på Rustad er i full sving igjen. På lørdag var Reidar Johansen fra Lørenskog på plass med keyboard og dansbare låter.

RUSTAD: Vi konkurrerer nok litt med vintersportssendingene på NRK og isete føre ut, sier Per Rønneberg som er med i arrangementsgruppa ved Rustad Eldresenter.

SE FLERE BILDER FRA MUSIKK-KAFEEN HER


De vel 30 fremmøtte koste seg likevel med kaffe, wienerbrød og gamle slagere. Ikke rent få benyttet sjansen til å få seg en svingom. Musikk-kafeen satser med friskt mot frem mot våren. 28. februar kommer det populære bandet Tronics og det blir musikkquiz. Alle her får i oppdrag å ta med en venn til neste gang, sier Kjell Strømberg i Rustad Lions.

Lions-klubben er medarrangør og har donert 5.000 kroner til videre drift av Musikk-kafeen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere