Danser julen ut

Hvorfor gå rundt om en enebærbusk, når du kan menge deg med de virkelig danseglade i Møllergata?

Hvorfor gå rundt om en enebærbusk, når du kan menge deg med de virkelig danseglade i Møllergata?

Klubben The Villa dropper juleferien, og inviterer danseglade til å risete av seg julekaloriene i kjellerlokalet i Møllergata.

MØLLERGATA: Det ukentlige klubbkonseptet Torsdagsklubben er riktignok tatt av plakaten på selve dagen, men allerede fra første juledag kan hovedstadens klubbgjengere droppe lovsang til fordel for rungende bass og dyp house.

Superfood

Da står nemlig Olle Abstract og G-ha bak spakene, under navnet Superfood.

Noen vil kanskje dra kjensel på navnet, da de kombinerer to legendariske klubbkonsepter fra Skansens storhetstid på 90-tallet, nemlig SuperReal og Footfood, som i sin tid ble initiert av nettopp Olle og G-ha.

SuperReal ble i sin tid kåret til verdens tredje beste klubbkonsept av trendmagasinet The Face i 1998.

"Olle Abstract og G-Ha skal grave etter glemte skatter og leverer ett himmelsk tilbakeblikk på djup, elektronisk housemusikk fra slutten av 90-tallet godt blendet med dagens feiteste låter" lyder lovnaden fra The Villas Facebookside.

Romjulsrave med tradisjoner

Andre juledag er det duket for Confusion!, klubbkvelden som har vært en romjulstradisjon siden 1991.

Klubben ble startet opp av Dj Peer (Peer Osmundsvaag) nå konsertarrangør i bookingselskapet Atomic og Matt E (Matti J. Solberg) som var husdj på hovedstadens første ordentlige houseklubb.

Dubstep og drum'n'bass

Tredje juledag er det duket for nok en runde Footfood, med lokalhelten Diskjokke, Vinny Villbass og Sunkissed-duoen G-ha og Olanski.

Påfølgende mandag er det klart for sjangerbytte fra house til dubstep (årets sjangersnakkis) og drum'n'bass i kjelleren, ledet an av Dj Ribz One og Dj Subchaser.

På Villas offisielle nettside står åpenbart ikke programoppdateringer i høysetet, siden siden sist var oppdatert i oktober, men dersom du bruker Facebook, kan du sjekke ut formaliteter som pris, tidspunkter og liknende her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.