RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danser på Romsås med Oslofondet


Danserne Kimberly Gacillos og Amal Isse (nr. to og tre fra venstre), og ungdomsrådslederne Kristian Pedersen og Malene Stai er glade for at Romsås-ungdommen endelig kan få et dansetilbud gjennom The Ravens på The Raven. Danserne kan glede seg over 12.500 kroner fra Oslofondet.
Danserne Kimberly Gacillos og Amal Isse (nr. to og tre fra venstre), og ungdomsrådslederne Kristian Pedersen og Malene Stai er glade for at Romsås-ungdommen endelig kan få et dansetilbud gjennom The Ravens på The Raven. Danserne kan glede seg over 12.500 kroner fra Oslofondet. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Dansegruppa The Ravens ble startet på initiativ fra ungdommer på Romsås, og får nå utvidet garderoben med støtte fra Oslofondet.

ROMSÅS: På fritidsklubben The Raven på Romsås kan lokal ungdom spille inn musikk i studio, se film, spille spill eller bare møte venner. Og så kan de danse. Takket være et par av brukerne har dansegruppa The Ravens kommet i gang. Det var denne nye gruppa som gikk til topps i avstemmingen blant de tre finalistene i Groruddalen som kunne vinne penger fra Oslofondet i sommer.

Vil danne dansefellesskap

Oslofondet er et samarbeid mellom kraftselskapet Hafslund og Mediehuset dittOslos tolv lokalaviser i Oslo. I løpet av året skal 250.000 kroner deles ut til lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Kimberly Gacillos og Amal Isse er to av ungdommene som bestemte seg for å starte The Ravens.

– Vi tenkte at det kanskje er mange på Romsås som liker å danse, sier Gacillos, og viser vei inn til dansesalen.

– Vi prøver å få med så mange som mulig i dansegruppa, slik at det kan bli et felles sted for ungdom, sier Isse.

The Raven Oslofondet

THE RAVEN: Danserne Kimberly Gacillos og Amal Isse (nr. to og tre fra venstre), og ungdomsrådslederne Kristian Pedersen og Malene Stai er glade for at Romsås-ungdommen endelig kan få et dansetilbud gjennom The Ravens på The Raven. Danserne kan glede seg over 12.500 kroner fra Oslofondet.  (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

Søk penger nå!

De vil ha med både gutter og jenter, og har til og med fått i gang en juniordansegruppe for dem som er litt yngre.
Men for å lykkes trenger de danseutstyr; kostymer, klær og sko. Det er dette de 12.500 kronene fra Oslofondet skal brukes på.

– Dette er vel fortjent. De er i startfasen, og jeg håper de får glede av det utstyret danserne får kjøpt inn nå, sier Oslofondet-jurymedlem og ansvarlig redaktør for Mediehuset dittOslo, Tore Bollingmo.

Les mer om tidligere Oslofondet-vinnere her!

Nå er det klart for nok en utdeling av midler fra Oslofondet. Driver du, eller kjenner du til, aktiviteter for barn og ungdom i Groruddalen som trenger tilskudd til konkrete prosjekter eller innkjøp, kan det nå søkes om inntil 12.500 kroner.

Søknadsskjema finner du her. Søk innen utgangen av september.

The Raven Oslofondet

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere