RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danset julen inn

Når Mads Voksen møtes til juleball, blir det fest for de danselystne - en fest det svinger av.

Lilleaker: Dørene til en pyntet samlingssal åpnes. En festkledd og feststemt gjeng entrer rommet og Mariah Carey synger "All I want for Christmas, is you..". Mads Voksen levner ingen tvil om at de kan feste fra seg. Onsdag forrige uke hadde de juleball på Stoppestedet og det rykket i rockefoten. Allerede før maten hadde noen av gjestene testet ut dansegulvet.
Kjendisgjest
Med lysbildefremvisning, mandel i grøten, konkurranser og ikke minst kåring av ballets konge og dronning var det lagt opp til en skikkelig julefest.
- Det er veldig fint med juleball, sier Espen.
Sammen med et tyvetall andre gjester, blant dem gode venner, skal han snart sette seg til bords. Espen er ikke mediesky. Etter å ha medvirket i Aksel Hennies filmsuksess "UNO", er han vant til å prate med pressen.
- Jeg gleder meg mest til å danse, sier han. Men på spørsmålet om han har plukket seg ut en spesiell pike for kvelden, har han ingen kommentar:
- Jeg danser litt med alle, smiler han lurt.
Ballets dronning
Sille er på sitt første juleball og har mange forventninger til kvelden.
- Jeg har ikke vært med på juleball tidligere, og jeg gleder meg til en kveld med hyggelig prat med gode venner, sier hun.
Hun er glad i julen og julemusikk og når det kommer til dansemusikk, er hun altetende.
- Det blir veldig moro å danse. Jeg liker all slags musikk: Jazz, pop og opera. Danse er noe av det morsomste jeg gjør, men kanskje ikke til opera, da, smiler hun og innrømmer at det hadde vært gøy å bli kåret til ballets dronning:
- Det har jeg aldri blitt og det kunne vel vært morsomt å oppleve, smiler hun før hun svinser tilbake til de andre ved langbordet.
Stemningen er høy, latteren sitter løst og det er utvilsomt duket for en fin kveld på Stoppestedet.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere