RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danset på Ammerud


Dagens blideste: Jacob Sris delte ut roser fra Ammerud Arbeiderparti og var desidert Den blideste.
Dagens blideste: Jacob Sris delte ut roser fra Ammerud Arbeiderparti og var desidert Den blideste.
Utviklingsministeren og et entusiastisk publikum fikk oppleve et mangfold av dansemusikk fra scenen foran Ammerudhjemmet.

Ammerud: Feiringen på Ammerud har blitt en tradisjon. Her møtes folk fra alle verdenshjørner, og årets tema var nettopp fellesskap.

Solidaritet

Utviklingsminister Erik Solheim kom tidlig sammen med sin sønn. De fikk med seg både Jenny Jenssen og et dansenummer med tre Tamilske jenter.
Det er nesten som jeg føler meg hensatt til Sri Lanka, sa Erik Solheim etter forestillingen, og før han holdt sin appell.
. Der nede er jeg godt kjent, og en undersøkelse viser at det er to some er mer kjent enn andre. Det var meg og George Bush, sa utviklingsministeren humoristisk.
Han brukte sin tale til å rose miljøet på Ammerud og til å snakke om solidaritet i ordets utvidede begrep.

Internasjonalt

Norsk danseband og tamilsk dans. Underholdningen på og foran scenen bød på det meste denne dagen
Vi har ikke øvd så veldig lenge, men vi går på Bharatham Danseskole, sier en elegant og festkledd Sayintha Jeyendran etter en flott oppvisning sammen med Sarvani Mahalingam og Nirusha Jeyerajesingham.
Rundt om på plassen ved Ammerudhjemmet var det rigget boder av alle slag. Krimskrams for en billig penge og med verdslige tilbud.
Vi deler ut hvite fredsduer som du kan skrive dine ønsker på, så henger vi de opp på Barnas fredsvegg. Jeg ønsket våpenhvile på Jorden på min due, forteller Sofie.
Hun står sammen med søsteren Marthe og sin mor Helene bak Kirkens bymisjons stand.
Som ellers i disse valgkamptider stilte også de lokale partilagene med egne stands og delte ut sine brosjyrer. Dagens blideste var Jacob Sris som delte ut roser fra arbeiderpartiet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere