RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansk- norsk sangfest

Bryn Mannskor har denne sommeren hatt besøk av danske korvenner. Sammen hold de konsert og sommerfest.

Oslo: For noen uker siden tok Bryn Mannskor imot Glostrup Sangforening fra København til musikalsk gjenforening med felleskonsert på Mastemyr Hotell. Etterpå holdt korvennen sommerfest og dro på båttur.

Hildringstime

Konserten var en sammenhengende vellyd, muligens med et aldri så lite overtak rent musikalsk fra våre danske gjester. Med en innlevende og dyktig dirigent, Philip Faber, fremførte de danske gjestene blant annet kjente sanger som Schuberts "Ave Maria" og Verdis "Slavekoret", forteller Nils G. Skarland i Bryn Mannskor.

Bryn Mannskor er ledet av vikarierende dirigent Ann-Renate Synness Aas. På konserten slo koret til med kjente jazzlåter som de tidligere har fremført sammen med Aspheim Oldtimers.

Gjentakelse

Det ble også noen norske sanger, som Erik Byes "Hildringstimen". Vi fremførte den i et ferskt arrangement av korets dyktige pianoakkompagnatør, Hanne T. Asheim, sier Nils G. Skarland

Dagen etter var det klart for båttur i herlig sommervær for korvennene.

Både sangere og deres ledsagere var skjønt enige om at slike gjensidige sangerbesøk burde gjentas i årene som kommer, sier Nils G. Skarland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere