RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Danske fyllekjørte i 145 km/t på E6

En dansk fører kjørte godt over promillegrensa i en rasende fart på E6 i natt. Bare timer tidligere advarte politiet folk mot å kjøre i vinterværet.

HELSFYR: Det var like før halv to, natt til lørdag, at politiet stoppet en bil som ble målt til 145 kilometer i timen, i 80-sonen på E6 altså 65 km/t over fartsgrensa.

Det viste seg at mannen ikke bare hadde foten godt plantet på gasspedalen, han hadde nok forsynt seg med litt mer enn «en lille en» tidligere på kvelden.

En dansk fører som kjørte på E6 ved Helsfyr ble målt til 145 km/t i 80-sonen og blåste samtidig til langt over lovlig verdi i alkometeret, forteller politiets operasjonssentral på Twitter i natt.

Den danske statsborger fikk naturligvis ikke lov til å kjøre videre.

LES HELE TWITTER-LOGGEN FRA POLITIET HER

Riktig så strenge er ikke politiet mot andre sjåfører, som holder seg innenfor både farts- og promillegrense, men bare timer før dansken ble stoppet ved Helsfyr manet politiet til forsiktighet i Oslo-trafikken. Årsak: Vinteren har ankommet Oslo.

– Til alle som er ute på 2 eller 4 hjul i kveld; kjør forsiktig, det kan være veldig glatt i svinger og på sideveier, skrev Operasjonssentralen på Twitter.

Lørdag formiddag snør det tett i Oslo, så det er ingen grunn til å blåse av politiets advarsel foreløpig.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Rød- og hvitkledd mann jaktes etter ransforsøk

Isblokk fra trailer knuste frontruta

Alle vil ha Sarah Jessicas parkas

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere