RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlig barnesikring

I åtte av trettifem tilfeller satt det usikrede barn i bilene politiet stanset på Bjørndal. Et bekymringsfullt resultat, mener politiet.

BJØRNDAL: Tirsdag morgen gjennomførte politiet bilkontroll i Bjørnåsveien, og flere foresatte måtte kjøre videre med en advarsel fra lovens lange arm.

Farlig sløvhet

Politiførstebetjent Arne Christian Solbakken ved Manglerud politistasjon, synes det er bekymringsfullt at så mange foreldre unnlater å sikre barna skikkelig før de kjører ut i trafikken.
- Selv om det er snakk om korte avstander, gjør ikke det trafikken mindre farlig. Og særlig nå som det er så glatt kan man fort miste kontrollen over bilen uansett hvor man måtte befinne seg, sier han til Nordstrands Blad. Sjåførene som ble tatt slapp unna med en advarsel i denne omgang. Solbakken håper nå at foreldre tar trafikksikkerheten på alvor.
- Vi har ingen å miste. Det minste man kan gjøre er å feste ungene med sikkerhetsbelte eller sette dem i et barnesete om de er små, oppfordrer han, og minner om at det vanligvis ilegges gebyr om barn eller passasjerer ikke er forsvarlig sikret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere